27.10.2016

Появи се ново ВИДЕО с момчетата, гаврили се с ученик! Този път му се извиняват

Появи се ново видео с момчетата, участвали в бруталната гавра с ученик в Пловдив. Този път на кадрите не се виждат издевателства, а извинение на момчетата към жертвата им, съобщава Trafficnews.bg.

Още

Опасна игра! Вижте кого целува този мъж! (ВИДЕО)

Крокодилите са известни със своите инстинкти за убиване. Но Чуи е изключение. Този крокодил изпитва удоволствие от контакта с хора.

Бойко Борисов съветва ДПС и ДОСТ: Да подкрепят този, който има излаз към властта (ВИДЕО)

Провокация на ДСБ "убила" шансовете на Росен Плевнелиев за втори мандат

Митко от зловещата катастрофа срещу Стоматологичния напусна този свят без време, нелепо и страшно (ВИДЕО)

28-годишният Митко, който катастрофира жестоко на булевард „Христо Ботев” срещу Стоматологичния факултет в Пловдив, напусна този свят. Отиде си без време, нелепо и страшно, съобщава печалната новина  TrafficNews.bg.

Втората професия на този писател ще ви изуми (ВИДЕО)

Чували сме известната реплика "Музикант къща не храни" и въпреки че у нас и по света има много талантливи и успели хора, които я опровергават, други продължават да вярват на нея. Оказва се, че същите думи могат да важат не само за музиката, но и за писането.

На този ден преди 12 години футболът получи най-големия си подарък за 21-и век (ВИДЕО)

16-и октомври 2004 година - дата, която ще остане завинаги във футболната история. Не заради някой паметен двубой, не заради някой невероятен резултат, мегатрансфер или нещо от сорта. Не - на този ден на футболния терен за пръв път стъпва едно хилаво хлапе, което дори няма 18 годин