29.10.2016

Ясни са 10-те училищни групи в "Голямото рок междучасие"

Вече са ясни 10-те училищни групи, които ще се състезават в музикалното риалити на БНТ "Голямото рок междучасие". Във втория ден на кастинга участваха рок банди от цялата страна, а стилът на изпълненията се менеше с всяка група - от парчета с поп звучене до тежък спийд метъл. Кои групи в крайна сметка ще участват в "Голямото рок междучасие" разказва Диана Тодорова.

Още

Първи ден на кастинга за "Голямото рок междучасие"

Училищни групи от цялата страна разтърсиха студиата на БНТ с изпълненията си на рок парчета. Младите музиканти щурмуваха кастинга за музикалното риалити "Голямото рок междучасие", който започна днес.Конкурсът за училищни рок банди, който група Д2 прави вече 8 години, сега се превръща в телевизионен формат. Предаването започва през ноември в ефира на БНТ. Днес и утре са решаващите изпълнения, след които ще стане ясно кои групи ще участват в предаването.

Започна предварителният кастинг за "Голямото рок междучасие"

БНТ ще създава рок звезди. Предварителният кастинг за музикалното реалити "Голямото рок междучасие" вече започна. Конкурсът за училищни рок банди, който група D2 прави вече 8 години, сега се превръща в телевизионен формат. Предаването започва през ноември в ефира на БНТ. Днес и утре са решаващите изпълнения, след които ще стане ясно кои училищни групи ще участват в предаването. Вижте прякото включване на Диана Тодорова.

Стани герой на "Голямото рок междучасие"

Тази есен в ефира на БНТ стартира музикалното риалити шоу, в което ще вземат участие най-добрите училищни рок групи на България - "Голямото Rock Междучасие". Все още можете да станете негов герой, а наградите са повече от сериозни!