20.10.2016

И таз добра! Баба открадна първия сняг, причината е смайваща (ВИДЕО)

През нощта на 2 срещу 3 октомври в Иркутск падна първият сняг. Но... на сутринта той започна да се топи. Просто температурите не бяха толкова ниски. Обаче... една хитра баба реши да го "спаси" и започна да гребе снега от паркирана кола, като го изсипва направо в чантата си.

Още

Баба почина от инфаркт при катастрофа, предизвикана от крава

71-годишна баба почина от инфаркт при катастрофа, предизвикана от крава на международния път от Кърджали за ГКПП "Маказа". Инцидентът станал в сряда малко след 14 часа на прав участък от пътя. Възрастната жена се возела в автомобил "Пежо", управляван от 21-годишната й внучка. Двете били тръгнали към кърджалийската болница,

Баба метна 10 900 лева на измамник в Хасково

"Съдействала" на полицията срещу ало измамниците

Сюзън Сарандън отново стана баба

Дъщерята на Сюзън Сарандън - актрисата Ева Амури Мартино, роди за втори път. Бебето е момченце и се казва Мейджър Джеймс Мартино. Ева Амури съобщи за раждането му в блога си.

Баба остави под камък 3000 лв., уж да помогне за залавяне на ало измамници

Телефонна измама разследват служители на полицейското управление в Свищов. Снощи около 18,30 ч. 83-годишна жена от крайдунавския град е потърсила съдействие в полицията. Тя разказала, че същата сутрин на домашния телефон й се обадил непознат, който я заплашил, че ако не даде парите, с които разполага ще я пребият и дал указания къде да ги остави.

Сюзан Сарандън стана отново баба

Дъщерята на Сюзан Сарандън - актрисата Ева Амури Мартино, роди второто си дете. Бебето е момченце и се казва Мейджър Джеймс Мартино. Ева Амури съобщи за раждането му в лайфстайл блога си.

Внучка тръгна да кара баба си в болница, но се случи нещо ужасно

Жена почина след катастрофа на входа на Кърджали. Инцидентът е станал около 14 часа днес, съобщава 24rodopi.com.