28.10.2016

Сигнал до БЛИЦ: Истински ужас край столично училище

Истински кошмар се случи днес след обяд край столичното 60 ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” в квартал Бенковски. Група деца си играели на метри от школото на улица „Наука”, когато се случи зловещ инцидент, разказват пред БЛИЦ притеснени родители.

Още

Скандал в БЛИЦ! Мишокът Прокопиев се е сврял в Нова телевизия, отказва да отговори на истинските въпроси за мафиотската приватизация!

Скандалният бос на кръга "Капитал" Иво Прокопиев се е сврял като мишок в сградата на Нова телевизия до летище София, предава репортер на БЛИЦ от мястото на събитието. По-рано тази сутрин червенобузото момче бе прекарано през служебния вход на медията, за да бъде спасен от неудобните въпроси на медиите, които го чакаха пред студиото.

Фоторепортаж на БЛИЦ: Истински ад в столичния КАТ, софиянци са бесни!

Истински ад е в столичния КАТ на бул. "Г.М. Димитров". Извиха се огромни опашки, а недоволни хора не спират да цъкат, нервничат и да се дивят на времето, което ще загубят във ведомството.

Само в БЛИЦ! Премиерът изригна към коалиционните си партньори: Заигравате се с бежанците и ми искате назначения, а колко пъти говорихте за истинските проблеми

Премиерът Бойко Борисов захапа жестоко коалиционните си партньори по време на извънредното заседание на правителството, което тече в момента. Това научи БЛИЦ от свои източници.

Сигнал до БЛИЦ: Край Владая е истински кошмар!

Жестока ламаринена катастрофа стана край Владая преди малко, сигнализира пред БЛИЦ, свидетел на мелето. Инцидентът е станал в посока от Перник към София.

Сигнал до БЛИЦ: Семейство пенсионери излезе на разходка и преживя истински кошмар

Семейство пенсионери, излязло на разходка на чист въздух, преживя истински ужас. Възрастните мъж и жена пропаднали в шахта, научи БЛИЦ.

Ексклузивно в БЛИЦ! Истински фурор! Разграбиха за минути новия iPhone 7 в „Техномаркет“! (СНИМКИ)

Блестяща премиера за новия iPhone 7 у нас. В първите два часа след пускането му за първи път на пазара в „Техномаркет“ на бул. „Цариградско шосе“ в София, където има специална секция на Apple, почти половината налични бройки от устройството бяха разграбени. Най-големите фенове на марката почти не бяха спали, за да успеят да си купят хитовото устройство първи и да се тагнат от него, за да се изфукат на приятелите си. Специално заради смартфона магазинът отвори извънредно още в 8 ч. сутринта в почивния петък. И нетърпеливите да се сдобият с бижуто на Apple не закъсняха.