29.10.2016

Мечта за всяка домакиня: Направете го днес и ще имате обяд за следващите 4 дни! (ВИДЕО)

Не е нужно да ставате няколко часа преди да отидете на работа или да готвите, когато си дойдете у дома, достатъчно е само добре да се организирате! Отделете малко време един ден и си пригответе храна за почти цялата работна седмица! Опитайте тази вкусна и питателна храна и ще бъдете изумени, пише zajenata.bg.

Още

Не си доспивате? Направете този лесен тест с лъжица преди да отидете на доктор

На практика е много трудно да проследим как изкарваме нощта и какви са фазите на дълбокия и лекия ни сън. Това неудобство лесно може да се преодолее с лъжица и метална табла.

От колко сън се лишавате? Направете тест с лъжица!

За да бъде проведен е нужна тиха и тъмна стая в ранния следобед

Направете си този тест с лъжица и ще видите как спите

Ето как да проследим как изкарваме нощта и какви са фазите на дълбокия и лекия ни сън

Направете си справка в коя секция гласувате, съветват от РИК- Кюстендил

Крайният срок, в който избирателите, чийто постоянен и настоящ адрес са в различни населени места, може да поискат да бъдат вписани в избирателния списък по настоящ адрес, където да упражнят правото си на глас изтича на 22 октомври. Заявленията за гласуване по настоящ адрес се подават до общинската администрация по настоящ адрес. В случай, че избирател установи непълноти и грешки в избирателния списък, отнасящи се до него самия (сгрешено име, ЕГН, адрес), може да поиска отстраняване на същите, като подаде заявление до кмета на общината, кмета и...

Ако имате проблем в любовта, направете магия...

Но само в контекст на шега и с усмивка, препоръчва Алексей Бъчев

Направете тези четири неща преди секс и той ще се побърка от кеф! (18+)

Ние подскачаме от радост всеки път, когато се очертава вероятност да получим секс. Но направо ни се взима акълът, ако вкараш в играта някоя неочаквана стъпка – което не значи, че трябва да се държиш откачено. Пробвай една от деликатните идеи по-долу, за да постигнеш желания ефект.