23.10.2016

Цветан Цветанов: България не е разглеждана като буферна зона за бежанци

Важно е да можем да изпълним ангажимента си за ограничаване на бежанския поток, тъй като той може да промени рязко средата за сигурност. Това заяви председателят на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред в парламента Цветан Цветанов в рамките на дискусионен форум "Сигурност и устойчивост на българския бизнес и политика". Събитието се организира от Съвета на жените в бизнеса в България.

Още

Цветан Цветанов в Царево: Цецка Цачева и Пламен Манушев ще гарантират стабилността на България

Всички помним, че по време на управлението на Пламен Орешарски, издигнат от БСП и ДПС, бяха спрени европейските фондове. Правителството на Бойко Борисов се върна на власт, благодарение на волята на хората. Върнахме се в единствения възможен път на развитие – европейският. Това каза пред жителите на Царево председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов. Той обясни, че европейската солидарност е много ценна за развитието на всички населени места в страната.

Цветан Цветанов: Младите имат бъдеще в България

Младите имат бъдеще в България и могат да участват в промяната на страната ни. Чрез развитие на младежките политики, на образованието и на спорта – само така можем да преодолеем заплахите, пред които сме изправени в съвременния свят. Това каза председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време

Цветан Цветанов в Смолян: ГЕРБ е управляваща партия, без алтернатива в България

Резултатите от местните избори убедително сочат, че ГЕРБ е истинска народна партия. Ние спечелихме не само областните центрове, но и в малките градове, в много от селата. И днес, при обиколката ми из Смолянска област, а и навсякъде другаде, се срещаме не само с партийните структури, но минаваме през оживените места и разговаряме с хората.

Цветан Цветанов: След атентатите в Истанбул има риск и за България, но и за другите страни в Европа

След атентатите в Истанбул има риск и за България, но и за другите страни-членки в Европа, коментира във Варна заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов.  Риск съществува за абсолютно всички държави от Европейския съюз, но към настоящия момент, поне това, което беше публично оповестено от представители на специалните служби, няма потенциална заплаха и няма тази възможност за създаването на психоза. За мен по-важното е, че във вторник ще има Съвет по сигурността при премиера, където окончателно ще бъде вече обсъден и финализиран законопроектът и в сряда на Министерски съвет може да бъде гледан, за да може другата седмица да бъде в парламента и да започваме действително по специализираните комисии да обсъждаме възможността за приемането на първо четене до ваканцията.  

Цветан Цветанов: България днес се нуждае от укрепване на системните партии

"България днес се нуждае от укрепване на системните партии, това са партиите, които могат да носят отговорност за всички решения, които се вземат в страната", заяви пред журналисти в Шумен Цветан Цветанов. "Когато има системна партия, това означава, че има реален политически живот. В Шумен днес приемаме 130 членове,