27.10.2016

"Капитал" на 23 години

Днес "Капитал" навършва 23 години. На 4 октомври през далечната 1993 г. няколко ентусиасти издават първия брой на вестника, подготвен в малък апартамент на столичната улица "Иван Вазов". За изминалите години редакцията на вестника се премести със стотина метра по улицата, но каузата на "Капитал" е непокътната. Продължаваме да се стараем да създаваме качествена журналистика с идеята, че можем да направим България едно по-добро място за живеене. Как започна всичко, може да прочетете в...

Още

ФОТОУДАР В БЛИЦ: Ето как босът на "Капитал" Иво Прокопиев се изхлузи като мокра връв от убежището си в Нова тв навръх Мишкин ден!

Бизнесменът Иво Прокопиев профуча с джип БМВ Х5 край журналисти от различни медии, които го чакаха след участието му в сутрешния блок на Нова телевизия. Така той се скри като мишка навръх Мишкинден и репортерите не успяха да му зададат истинските въпроси, свързани с участието му в скандалната приватизация в годините на прегода, чиито отговори са изключително интересни за обществото.

ПЪРВО В БЛИЦ! СКАНДАЛЪТ СЕ РАЗРАСТВА! Извадиха като мишка Прокопиев от подземния гараж на Нова! Босът на "Капитал" бяга панически с джип "БМВ"!

Медийният бос и идеолог на кръга "Капитал" Иво Прокопиев бе изваден по полукриминален начин от Нова телевизия, предава репортер на БЛИЦ от мястото на събитието. Скандалният бизнесмен бе преведен с помощта на охраната от подземния гараж на сградата, за да не се натъкне на въпросите на десетина журналисти.

Димитровден, Плевнелиев отрече обвързаност с „Капитал“ и още...

Научете тези и още новини от света и у нас в новото видео от канала ни във Vbox7 "Новините в 90 секунди"

Борисов за кръга "Капитал": Коя неистина видяха, за да реагират така ужилено и да се чувстват толкова обидено?!

С президента Росен Плевнелиев и като министър, и като президент сме работили прекрасно. Нямаме нито един спор, който да не сме решили или тема, по която да не сме се разбрали. Не знам какво е гледал или са му предали, аз казах една истина, която всички добре знаете. Това обяви премиерът в МС Бойко Борисов като отговор на думите на президента Росен Плевнелиев и кръга „Капитал“.

Плевнелиев отговори на Борисов: Не съм част от задкулисието, не ме е назначил кръгът "Капитал"

"Не приемам и не можа да се съглася с подобни внушения. Не съм съгласен българската правосъдна система да бъде сведена до две каки , които си говорят.