20.10.2016

SASA Asian Pub – новата градска легенда на пъпа на София

Знаете ли как се създават легендите? От уста на уста, разбира се. Точно както това се случва със SASA Asian Pub. И не става дума само за отличния вкус на храната – той е задължителен, но далеч не е достатъчен, за да превърне едно място в градска легенда. Важно е и самото място – да си буквално на пъпа на София е уникална предпоставка, но също не е достатъчно, за да "влезеш в устата " на хората. За истинските легенди трябват интересни...

Още

Акад. Ваньо Митев се оттегля от Медицинския университет в София

Акад. Ваньо Митев се оттегля от поста първи зам.-ректор на Медицинския университет в София, длъжност, която заемаше досега. Очаква се във вторник следващата седмица на ректорски съвет да бъде гласувано и закриването на самата позиция.

Фандъкова: София е подготвена за зимата

София е подготвена за зимата, увери кметът на града Йорданка Фандъкова. Фирмите, отговорни за почистването на столицата, разполагат и с резервни...

Фандъкова разкри дали София е готова да посрещне зимата

София е подготвена за зимата, увери кметът на града Йорданка Фандъкова. Фирмите, отговорни за почистването на столицата, разполагат и с резервни снегорини при обилни валежи.

Легендата Съли Ерна с два концерта един след друг в София

Тази събота можете да гледате интервюто на Елена Розберг със Съли Ерна в предаването COOL…T

КАТ-София обяви война на пияните и дрогирани шофьори

Причината - серията катастрофи през последното денонощие, причинени от водачи, след употреба на алкохол и наркотици

Йорданка Фандъкова: София е готова за зимата

Снегопочистващата техника е в готовност за зимния сезон, установи проверка на Столичния инспекторат. Фирмите, ангажирани с почистването на София имат готовност и за осигуряване на допълнителна техника.Към момента София разполага с 33 хиляди тона смес, 188 снегорина и 61 малогабаритни машини, посочи кметът Йорданка Фандъкова, като се позова на данни от проверката:Има и налична резервна техника, а освен това в договорите сме задължили фирмите да имат и готовност за осигуряване и на допълнителна техника. Започваме да чистим улиците, където се движи масовият градски транспорт, когато завали снега. Чисти се непрекъснато до спирането на снега, тогава, когато е необходимо се възлага влизане и в квартални улици.  От заложените в бюджета за зимно почистване на града 20 милиона лева, има остатък от два милиона и половина, които ще стигнат за почистване до края на годината , посочи кметът Йорданка Фандъкова.