23.10.2016

WADA и Интерпол започват съвместна акция за борба с допинга

Световната антидопингова агенция (УАДА) и Интерпол започват нов съвместен проект в борбата с трафика на забранени субстанции от престъпни мрежи. С официално изявление международната полиция съобщи, че с акцията "Енергия" двете организации имат за цел да идентифицират престъпни мрежи, да разкриват връзките между трафика и престъпни организации в областта на спорта и да определят начини на извършване на работата на правоохранителните органи. Проектът ще се съсредоточи върху...

Още

След 11 години чакане: Върнаха делото срещу издирван от Интерпол бургазлия за кървава баня в Бургас

Бургаският апелативен съд отмени присъдата, наложена на Даниел Пешев за опита за убийство на Пламен Младенов през далечната 2005 г. в Бургас. Втората инстанция върна делото за ново разглеждане от друг състав на окръжния съд заради процесуални нарушения, пише "Флагман".

СЛЕД СТРЕЛБАТА СРЕЩУ МИТЬО ОЧИТЕ: Издирван от Интерпол се предаде

Божидар Кузманов - известен като Божо Кравата сам отиде в полицията

Интерпол разследва мачове в 53 държави

Извършили сме над 12 000 ареста за 9 години, похвали се експерт

Интерпол издирва 8-годишния Кирил Андонов

Интерпол пусна за издирване 8-годишният благоевградчанин Кирил Лозенов Андонов, син на дългогодишния шофьор в Спешен център - Лозен Андонов. Детето е обявено за безследно изчезнало през лятото на 2014 година. Търсят го баба му и баща му, пише struma.com.