24.10.2016

Синдикатите отново обвиниха работодателите, че не искат да преговарят за МОД

Синдикатите отново обвиниха работодателите, че не искат да седнат на масата на преговорите за минималните осигурителни доходи (МОД) за 2017 г. Това стана факт по време на днешното заседание на Националния съвет за тристранно сътрудничество (НСТС). Министърът на финансите

Още

Зодията издава най-подходящия за вас моден стил

Не знаете какво да облечете тази есен? Оставете на съдбата да реши. Ако често се доверявате на хороскопа си за съвети в работата и живота, защо да не го направите и с модата. Стилът ви със сигурност е предопределен от звездите, което означава, че дрехите, които си избирате за всеки сезон, в никакъв случай не са плод на случайност.

Цецка Цачева в Сливен: Ще работя за модерна, образована и просперираща България

Ние не сключваме задкулисни сделки за подкрепа на изборите. Ние заставаме с лицата си пред българските граждани в цялата страна. Аз се изправям пред вас очи в очи и моля за вашето доверие. Ако ни подкрепите на 6-ти ноември, ще знаете, че сте избрали президент и вицепрезидент, които носят страната ни в сърцето си и които ще работят за всички вас – гражданите на България. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Сливен.

Вашият моден стил според зодията

Вижте какви са тенденциите за всеки един знак

Модрич вече тренира с топка

Хърватинът напредва във възстановяването си

LG няма да продължават разработката на модулни телефони

През септември Google обявиха, че спират разработката на модулните смартфони Project Ara и това не е единственият жокер, че хората не са луди по модулни телефони. Изглежда причината, поради която LG G5 не се справя добре на пазара е точно заради модулите — потребителите не обичат комплексността при смяна на тези модули, както и тяхната допълнителна The post LG няма да продължават разработката на модулни телефони appeared first on Smart News.

Fabia се увлече по модата, ето какво планират от компанията

Модата на субкомпактните кросоувъри в Европа добива размерите на епидемия. Само за първата половина от годината продажбите на малки SUV-та на Стария континент са се увеличили с 28% до невероятните 710 794 бройки - с цели 150 000 повече, отколкото през 2015-а.