28.10.2016

БСК изпрати забележки по данъчни закони на финансовия министър

Работодателите искат радикална реформа на държавните такси

Още

Пенка Карибското тяло си сложи силикон за 10 000 лева (СНИМКИ 18+)

Малко преди Пенка да се раздели с бизнесмена Даниел Петров, той й дал 10 000 лева, за да си направи най-качествения силикон. За операцията били извикани най-добрите хирурзи, приятели на Даниел.

Уест Хем започна разследване за хомофобски обиди към Тери

Уест Хем започна разследване относно хомофобските листовки, които бяха разпространени преди дербито срещу Челси от четвъртия кръг за Купата на Лигата. От клуба са готови да предприемат много строги наказания на разпространителите на обидните флайери. Обидните листовки бяха насочени към Джон Тери. ...

В сръбската полиция имало шпионин

Сръбският министър на вътрешните работи Небойша Стефанович съобщи, че е задържан висш функционер от дирекцията на криминалната полиция по обвинение в шпионаж. Стефанович отказа да съобщи неговата самоличност и за кое западно разузнаване е работил. „Най-голямата опасност в случая е фактът, че криминалната полиция е сърцевината на службите за борба с организираната престъпност", каза Стефанович пред местната телевизия Pink, съобщава БГНЕС. Преди два дни при една нощна пресконференция и сръбският премиер Александър Вучич съобщи, че в страната оперират спецслужби от изток и от запад. Очаквайте подробности.

Пламен Орешарски се срещна с БСК

Кандидатът за президент Пламен Орешарски се срещна с ръководството на Българската стопанска камара /БСК/ днес.

Пенка Карибското Тяло се раздели със спонсора й (ГОРЕЩИ СНИМКИ)

Наскоро се разигра страхотен скандал между световния шампион по йога - Даниел Петров и Пенка Карибското Тяло. Много съседи още коментират и треперят от скандала. Стигнало се дори до викане на полиция.