24.10.2016

Копнеете за безплатна FIFA 17? Ето как можете да си я спечелите

Нова Facebook игра на Пулсар дава възможност на всички желаещи да се сдобият с футболния симулатор FIFA 17 във версия за платформа по избор. За целта феновете просто трябва да покажат най-доброто си...

Още

Български стартиращи компании могат за трети път да участват в състезанието Chivas The Venture

Общият награден фонд е 1 млн. долара.За трета поредна година български стартиращи компании могат да кандидатстват в международния конкурс за социални бизнес идеи - Chivas The Venture, организиран от уиски бранда Chivas Regal. Глобалната инициатива с общ награден фонд 1 млн. долара има за цел да стимулира младите хора да развият собствен бизнес, който работи в полза на обществото. Всеки предприемач с кауза може да кандидатства на сайта на състезанието най-късно до 1 декември. Програма...

Щайнмайер с най-черната прогноза за бъдещето на ЕС

"Финансовата криза, бежанската вълна в Европа и шокът от британския референдум предизвикаха сериозно сътресение в Европейския съюз", заяви германският външен министър Франк-Валтер Щайнмайер. Има реална заплаха от разпадане на ЕС, посочва той пред в. "Зюддойче цайтунг", цитиран от ДПА и БТА.

Бойко Пенков: Готвим приложение, с което пациентите ще могат да подават сигнали

Нещата ще се подобрят, когато изцяло навлезе пръстовият отпечатък, каза в "Денят започва" заместник-министърът на здравеопазването Бойко Пенков. Той допълни, че се подготвя мобилно приложение за по-лесен контрол на хоспитализациите и подкани пациентите да подават сигнали към НЗОК.

Ловци убиха Чупакабра в Киргизия, звярът дошъл от паралелни светове?

Ловци убиха Чупакабра в киргизкото селце Ак-Татар, Беткенският район, съобщава esoreiter.ru, цитиран от "Флагман". Мистериозните зверове, които нападали и изпивали всичката кръв на домашните животни в селото и в околните населени места, били два, но само единият бил убит.

Луната в тригон с Уран, ето до кога трябва да изпълните ангажиментите си!

Луната е все още в знак Лъв и образува тригон с Уран. Това ще ви помогне да вземете нестандартни решения и да се справите по-лесно с проблемите. Желателно е обаче да си изпълните ангажиментите до 15:22 часа, защото тогава Луната вече ще е без курс. Добре е след това да си почиват. ​„Уязвимо е сърцето. Препоръчва се лечение на коленете, ставните заболявания, при болести на очите“, предупреждава астрологът Ивелина Пенчева.