25.10.2016

Най-вероятно наближава краят на сериала „Шерлок“

  Британският актьор Бенедикт Къмбърбач сподели, че най-вероятно наближава краят на сериала „Шерлок“. В интервю за списание GQ той каза, че създателите не казват „никога“ на проекта, но пътищата за развитието му след четвъртия сезон засега са неясни, съобщава БГНЕС. „Това може да е краят на епохата. Честно казано, това и се чувства като край на епохата. Ние направихме нещо твърде пълноценно, завършено, затова просто ще изчакаме и ще видим“, каза актьорът. Къмбърбач добави, че винаги е готов да се върне към ролята на Шерлок и идеята окончателно да се откаже от този образ му е неприятна. До момента са излезли три сезона на сериала по три епизода във всеки сезон и една специална продукция. Премиерата на четвъртия сезон е планирана за януари 2017 година.

Още

След 2 години и половина феновете на „Шерлок” дочакаха... ТРЕЙЛЪР

Феновете на британския сериал „Шерлок” бяха неочаквано изненадани по време на конференцията за филми, комикси и видеоигри Комик-кон в Сан Диего. След като от последния епизод на третия сезон изминаха повече от две години и половина, те най-накрая успяха да видят любимите си герои в четвъртия сезон – но само в трейлър.

Българският Шерлок Холмс разплита загадки 10 века преди героя на Артър Конан Дойл

Княжеският писар Климент изпробва силата на дедукцията, за да намери изчезнало съкровище и откраднато евангелие в новия роман на Николай и Тодор Пенчеви. В „Старобългарски загадки“ /“Книгомания“/ писарят разследва и убийство в храм, като пътем подтиква читателя да реши над 100 главоблъсканици на исторически фон.

Българският писар Климент срещу Шерлок Холмс

Николай Пенчев е "баща" на първия средновековен български детектив.  Авторът направи премиера в Националния археологически музей, гостите се опитват за разплетат средновековни загадки Премиерата на най-новата книга на Николай Пенчев - “Старобългарски загадки ”, вдъхновена от нашата история, беше в сряда в Националния археологически музей.

ДРУГИТЕ НОВИНИ: "Шерлок" и "Игра на тронове" с продуцентски заплахи

Срещу капаните в мрежата, приложение спасява в планината, Къмбърбач на 40, още "Шерлок", "Игра на тронове" - краят наближава, вирусолог търси живот в Космоса.....

Как един лекар измисля Шерлок Холмс, или с какво още е известен сър Артър Конан Дойл

“Бащата” на Шерлок Холмс не е само писател. Той пътешества много, води и доста успешна медицинска практика.