26.10.2016

Ключ за Сан Франциско

"Един ден, ако отида в рая, ще се огледам наоколо и ще кажа: Не е лошо, но не е Сан Франциско." Хърб Каен, американски журналист и носител на наградата "Пулицър" Преди години, когато четях Джак Керуак и знаех цели страници от "По пътя" наизуст, бях сигурна, че някой ден ще отида в Сан Франциско. Вероятно щях да пътувам и аз по магистрала 101, да опитам да се метна незабелязано в някой товарен влак и да си купя, освен виното, хляб и бонбони. Сега, докато съм в самолета на път за...

Още

LeEco представи електрическия автомобил LeSee Pro в Сан Франциско

Макар повечето новини от събитието на LeEco в Сан Франциско да касаеха телевизори и телефони, шефът на компанията все пак показа желанието LeEco да се превърне от марка за потребителска The post LeEco представи електрическия автомобил LeSee Pro в Сан Франциско appeared first on IDG.

Стрелба в училище в Сан Франциско

В резултат на стрелба в училище в район Екселсиор в Сан Франциско са пострадали трима ученика. Както съобщава Kron 4, цел на стрелбата е бил един от ранените.

Лодка с 30 души на борда се преобърна край Сан Франциско (ВИДЕО)

Лодка с 30 души на борда се е преобърнала край кей 45 на Сан Франциско, съобщи градската пожарна служба. Някои от хората са останали блокирани под корпуса на лодката, съобщава телевизия KTVU.

Катер с 30 души на борда се преобърна край Сан Франциско (ВИДЕО)

Лодка с 30 души на борда се е преобърнала край кей 45 на Сан Франциско, съобщи градската пожарна служба. Някои от хората са останали блокирани под корпуса на лодката, съобщава телевизия KTVU.

Такси блъсна няколко пешеходци на кръстовище в Сан Франциско (СНИМКИ)

В американския град Сан-Франциско на едно от кръстовищата такси е блъснало група пешеходци. Според местните власти, в резултат на инцидента трима души се намират в критично състояние.

Трагедия в Сан Франциско! Pokemon Go взе първата си жертва!

В Сан Франциско издирват неизвестен стрелец, убил с куршум в гърба млад мъж, играещ в местния парк на Pokemon Go заедно с приятелите си, съобщава телевизионният канал ABC.