27.10.2016

Намериха труп на мъж край Перник

  Намерено е тяло на застрелян мъж близо до пернишко село. Полицията изяснява дали това е тялото на изчезналия преди време 37-годишен бизнесмен Димитър Евтимов, пише БГНЕС. Тялото е открито през уикенда до село Драгомирово, съобщи БНР. Насрочени са съдебно-медицински експертизи, които да докажат, дали това е изчезналият бизнесмен. Разследването продължава. 

Още

И таз добрa: Младеж счупи челюстта на съперник, осъдиха го... да се извини във фейсбук

Младеж бе осъден на обществено порицание... чрез извинение във фейсбук. Присъдата му е заради побой. Софийският районен съд одобрил споразумение между Светлин Иванов и прокуратурата по дело за нанесена средна телесна повреда.

151 000 лв. отиват при спортен комплекс „Миньор“ в Перник за ремонт

Правителството одобри промени в постановление №149/2016, с което за строително-монтажни работи за затревяване и осветление на футболни терени на стадион „Тича“ във Варна и градските стадиони в Русе и Горна Оряховица бяха отпуснати по 1 млн. лева, пише БГНЕС. В резултат на проведените обществени поръчки, 151 хил. лв. от отпуснатите средства са спестени. Днешното решение предвижда те да бъдат пренасочени за целево финансиране на проекта за обновяване и ремонт на тренировъчна зала за футбол в спортен комплекс „Миньор“ в Перник. 

"Началник на полицията" праща мръсни съобщения на учителка в Перник

Постановката се е разиграла вчера. Мъж, представил се за заместник началник на полицията в Перник се обадил по телефона на директорка на училище и заявил, че има нужда от превод на английски. Мнимият началник обяснил, че има задържан чужденец и помолил за съдействие, пише zapernik.bg.

Държавата ще отпусне 150 хил. лева за ремонт на зала за футбол в Перник

Спортното министерство ще отпусне 151 хил. лева с ДДС за ремонт на тренировъчна зала за футбол в Спортен комплекс "Миньор" в Перник, обяви Красен Кралев. "Спортната инфраструктура е изключително важна за високия жизнен стандарт на жителите на даден регион. Благодарение на премиера Бойко Борисов и на двете правителства под негово ръководство, у нас се изградиха достатъчно големи и представителни спортни зали. Имаме фантастичната "Арена Армеец", "Колодрума" в Пловдив, "Булстрад Арена"...

ММС ще финансира ремонта на залата за футбол в Перник

Министерството на младежта и спорта ще финансира със 151 000 лв. с ДДС проект за ремонт на тренировъчна зала за футбол в Спортен комплекс „Миньор“ в град Перник. Това обяви министър Красен Кралев по време на Шестнадесетата национална дискусия „ДА! На българските региони – Перник“, част от к...