21.10.2016

Още

Простреляха мъж в крака след скандал в столицата

Мъж е прострелян в столицата след скандал в квартал "Драгалевци", станал снощи. По информация на БНР името на пострадалия е Александър Атанасов - бивш служител на Държавен фонд "Земеделие". Полицията е задържала всички участници в инцидента.  По първоначална информация, мъжът е влязъл в дома на известен бизнесмен, който държи завод за преработка на торове. Той се е сбил с охраната, а след това нападнал и бизнесмена.   В опит да отблъснат нападателя, един от охранителите е прострелял със служебното си оръжие мъжа в крака.  Пет или шест човека са задържани до момента заради случая в Столичната дирекция на вътрешните работи. Това съобщиха  източници от полицията.   Мотивите за нападението се разследват. Най-вероятно става въпрос за неизяснени лични отношения.  

Мъж е прострелян в квартал "Драгалевци" в столицата след скандал

Мъж е прострелян в столицата след скандал в квартал "Драгалевци", станал снощи.По информация на "Хоризонт", простреляният се казва Александър Атанасов и е бивш служител на Държавен фонд "Земеделие". Полицията е задържала всички участници в инцидента.  По първоначална информация, мъжът е влязъл в дома на известен бизнесмен, който държи завод за преработка на торове. Той се е сбил с охраната, а след това нападнал и бизнесмена.В опит да отблъснат нападателя, един от охранителите е прострелял със служебното си оръжие мъжа в крака. Пет или шест човека са задържани до момента заради случая в Столичната дирекция на вътрешните работи. Това съобщиха за "Хоризонт" източници от полицията.Мотивите за нападението се разследват. Най-вероятно става въпрос за неизяснени лични отношения.

Мъж е прострелян в столичния квартал "Драгалевци" след скандал

Мъж е прострелян в столицата след скандал в квартал "Драгалевци", станал снощи.По информация на "Хоризонт", простреляният се казва Александър Атанасов и е бивш служител на Държавен фонд "Земеделие". Полицията е задържала всички участници в инцидента.  По първоначална информация, мъжът е влязъл в дома на известен бизнесмен, който държи завод за преработка на торове. Той се е сбил с охраната, а след това нападнал и бизнесмена.В опит да бъде отблъснат нападателят, един от охранителите е прострелял със служебното си оръжие мъжа в крака. Пет или шест човека са задържани до момента заради случая в Столичната дирекция на вътрешните работи. Това съобщиха за "Хоризонт" източници от полицията.Мотивите за нападението се разследват. Най-вероятно става въпрос за неизяснени лични отношения.

Мъж се простреля с пушка след скандал със сина си

66-годишен мъж от град Завет се прострелял с въздушна пушка в областта на лицето, съобщиха от полицията. Инцидентът станал около 03:00 часа на тази сутрин в дома на мъжа след скарване със сина му. След прострелването О.З. не е губил съзнание, бил е...

Мъж бере душа в болницата, наръган с нож след скандал в Николаево

Служители на РУ – Казанлък задържаха мъж, наранил човек с хладно оръжие, съобщиха от пресцентъра на ОДМВР - Стара Загора. Сигналът за мъж с прободна рана в корема в Николаево постъпил на 17 септември, в 23.50 часа, на тел.112. Отзовалият се на място полицейски екип установил самоличността му – 33-годишен местен жител.

Убиха мъж след скандал в Павел баня

В РУ - Казанлък е получено съобщение от ФСМП - Павел баня за постъпил починал мъж с прободни рани по тялото. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия е установено, че в землището на гр. Павел баня, до изоставени рибарници в западната част на яз. „Копринка", след възникнал скандал, 66-годишен старозагорец е нанесъл няколко