24.10.2016

Първият завод на Audi в Северна Америка е готов

Първият завод на Audi в Северна Америка е готов В края на миналата седмица беше открито първото производствено съоръжение на Audi на територията на Северна Америка. Новият завод...

Още

Новият филм на Тайлър Пери оглави боксофиса в Северна Америка

Том Круз успя отново да привлече зрителите в киносалоните с новия си филм

Нов ураган приближава Централна и Северна Америка

Тази нощ Никол връхлетя Бермудските острови с ветрове със скорост до 185 км/ч

Кораб призрак пори водите на езеро в Северна Америка (ВИДЕО)

Непознат обект е запечатан на видео на едно от Големите езера в САЩ. Записът, поместен в YouTube на 10 октомври, е събрал над 500 000 гледания.

Трилърът „Момичето от влака” първи в класацията в Северна Америка

  Психологическият трилър „Момичето от влака” оглави боксофис класацията на Северна Америка още с премиерата си, сочат статистиките. Базиран на едноименния бестселър на британската писателка Паула Хоукинс, филмът е спечелил 24,5 млн. долара само през първите дни на премиерата си въпреки смесените отзиви на критиците и очакванията за провал, съобщава БГНЕС. Сюжетът се върти около историята на Рейчъл Уотсън (в ролята изключителната Емили Блънт) - разведена алкохоличка, която всеки ден се вози на влака по един и същ скучен маршрут, спазвайки един и същ монотонен начин на живот, но един ден настава промяна - по време на пътуването си Рейчъл вижда нещо шокиращо. И вече не е просто страничен наблюдател. „Момичето от влака” дори успя да измести от първото място дори новата мрачна приказка на Тим Бъртън "Домът на Мис Перигрин за чудати деца". 

Новият филм на Тим Бъртън оглави боксофиса в Северна Америка

Екранизацията на книгата "Домът на Мис Перигрин за чудати деца" събра 28,5 млн. долара