27.10.2016

Мис Силикон 2016 извади новите си гърди на показ (СНИМКА 18 +)

Мис Силикон 2016 Боряна Миткова се бе заканила да увеличи гърдите си и ето, че вече показа новите придобивки в социалната мрежа. Красавицата извади напращели бомби, които съблазниха мнозина.

Още

Горещи СНИМКИ показаха как негри награбиха и обарват полуголата Мис Силикон (18+)

Мускулести цветнокожи мъжаги хванаха натясно родната силиконка Габриела Попова. Носителката на титлата „Мис Силикон“ се порадва на вниманието на екзотичните младежи, които с видимо удоволствие потопиха в кален басейн блондинката. По всичко личи, че Габриела си пада по мургави момчета и расата за нея няма значение, пише в. България днес.

Нова война? Мис Силикон 2016 изригна срещу Емануела

"Не може да скачаш от легло на легло, още повече, че имаш и дете", отправи безпощадната си критика Мис Силикон 2016 Боряна Миткова към певицата Емануела, която в момента се изявява в шоуто "ВИП брадър".

Скандалната "Мис Силикон 2016" избухна: Ухажорите ми няма как да ги огрее!

Сексапилната "Мис Силикон 2016" Боряна Миткова сподели, че не се интересува от конкуренция сред жените и никога не е търсила мъжко внимание. "С или без титлата "Мис Силикон", аз съм желана жена", отсече брюнетката.

Само в "ШОУ"! Мис Силикон Габриела Попова заби Борис Дали

Най-прясната новина, която витае в шоу елита, е връзката на най-успешната носителка на титлата „Мис Силикон” Габриела Попова и фолкпевеца Борис Дали. Сексапилната перничанка беше в главната роля в последния му клип и с това нажежи страстите в семейното му ложе.

Обича ли провокациите "Мис Силикон 2015"?

Снимка на Габриела Попова скандализира потребителите на социалните мрежи

Мис Силикон изригна: Хората обръщат внимание на зърната ми, а не на благотворителната ми дейност (СНИМКИ)

Мис Силикон 2015 коментира снимката, на която зърната й са почти изскочили. "Не мисля, че съм показала нещо, което хората не са виждали. В което и заведение да идеш, всяко второ момиче е облечено с такава рокля", споделя Габриела Попова.