24.10.2016

От последните минути: Полицията откри в мръсен склад похитеното от баща си дете

Полицията в София арестува мъж, отвлякъл собственото си дете - 6-годишно момиченце, след скандал с майката. ​​​​​​​Инцидентът, както съобщи снощи ексклузивно и първо БЛИЦ, стана в кв. „Кръстова вада“ в столицата.

Още

Полицията отцепи район на Централна гара, заради цял вагон с мигранти

Пътували са редовно във влака, със закупени билети. Става въпрос за млади хора на възраст до 25 години. Всички са били с документи и легално пребивават на територията на България.

Полицията отцепи жп гарата в София, лови мигранти

Спипа цял вагон бежанци, но с документи и билети

Полицията все още издирва втория автокрадец от гонката по „Ботевградско шосе“

Вторият извършител, известен като Чочо Педала, беше арестуван и вече е с обвинение за противозаконно отнемане на кола

Полицията проведе акция на Централна гара София заради цял вагон мигранти (обновена)

Цял вагон с мигранти разтревожи пътниците от влака Видин-София. При пристигането на композицията в столицата органите на реда отцепиха района и провериха чужденците, съобщи Нова тв. Оказа се, че чужденците са 21 – всичките от Афганистан и Пакистан. Пътували са редовно във влака, със закупени билети.

Полицията задържа петима каналджии и 20 нелегални имигранти на АМ "Тракия"

Петима мъже са задържани за трафик на хора при съвместна акция на ОД на МВР в Сливен и Бургас. В имот в сливенско село, обитаван от двама от задържаните, е разкрита и нарколаборатория.  На автомагистрала „Тракия“, в района на Карнобат, полицаите от Сливен първоначално са задържани три леки коли, а в отбивка по пътя е открит и очакващия ги пловдивски товарен автомобил, оборудван с тайник в ремаркето, маскиран с дървени трупи. Там са открити 20 чужденци - жени, мъже и 4 деца, по техните думи - граждани на Ирак и Сирия. Задържани са петима български граждани, които са ползвали автомобилите за трафика - това са 43-годишен мъж от Ямбол, 33-годишен от с. Звезделина, община Кърджали,  22-годишен от с. Звездец, Малко Търновско, както и  още двама от Сливен - баща и син, съотв. на 41 и на 19 години. Иззети са мобилни телефони и пари в различни валути.  При обиск на имот в село Мечкарево, обитаван от задържаните баща и син от Сливен, е открита лаборатория за производство на синтетичен наркотик, от която са иззети 15 грама метамфетамин, прекурсори и материали за наркопроизводство.  Разследването продължават служители на ОД на МВР в Сливен и полицейското управление в Карнобат.

Младеж изчезна, а полицията не го издирва

18-годишно момче е в неизвестност, а близки и приятели на семейството се обърнаха със зов за помощ в социалните мрежи. Младежът се казва Кирил и е в неизвестност от 21-ви октомври, сутринта. Все още не са минали 48 часа от изчезването му и МВР не...