27.10.2016

Просякиня на съд: Кракът й да не стъпва в центъра!

Смолянският съд забрани на просякиня за 20 месеца да доближава центъра

Още

Зловеща контузия в младежката Шампионска лига

Зловеща контузия помрачи мача от младежката Шампионска лига между "Легия" и "Борусия" (Дортмунд) във Варшава. Италианският защитник на гостите Дарио Скудери усука жестоко дясното си коляно при отбранително действие и кракът му остана в неестествена позиция. Лекарският щаб на германския тим го върна още на терена в нормална,

Жена проходи - плевенски ортопеди спасиха крака й с уникална операция

Проф. Вихър Ковачев и екипът му от университетската клиника по ортопедия в Плевен спасиха от ампутация крака на 65-годишна жена със сложна операция, направена за първи път у нас. Преди време след счупване на бедрената кост пациентката получила тежка инфекция. Последвали две операции, но не могли да спрат инфекцията и се наложило кракът да бъде

Болна плевенчанка търси 1600 лева за операция

Плевенчанката Грета Миткова Стефанова, на 45 г., търси дарители, за да събере 1600 лева за операция на тазобедрена става. Според експертното лекарско заключение диагнозата й е аваскуларна некроза на лява тазобедрена става - 4-ти стадий. Ставата се стопява, почернява и изсъхва, кракът изтънява и се скъсява.

Тотален крах! Тачо спи пиян по плажовете изпаднал в алкохолен делириум

Съпругът на Жени Калканджиева Тачо е изпаднал в тежък алкохолен запой по родното Черноморие. Прекарва цяло лято в Лозенец, но не може да си позволи толкова дълга почивка на подобно място и затова разчита на издръжка на приятели. Откакто кракът му е стъпил на пясъка, Манов едва ли е изкарал няколко часа в адекватно състояния. Той постоянно е в компанията на верни другари, с които се наливат по цял с с литри алкохол, пише столичен седмичник. 

Капан дебне пешеходци в центъра на Пловдив (СНИМКИ)

Коварна дупка дебне минувачите по улица "Дрян" срещу болница "Каспела" в Пловидв, сигнализира притеснена пловдивчанка в редакцията на вестник "Марица". Много е опасна, защото част от нея е покрита с картон и ако пешеходец стъпи отгоре, кракът му ще хлътне, може и да го потроши", опасява се Ралица Пенчева.

Татуировка на крака погубила Мартин, 17-годишният спасител

Кракът на младежа се инфектирал, ходил на лекар, но не помогнало