29.10.2016

Каракачанов разби Татяна Дончева: Да не хвърля миризливи партенки!

"Единственото пространство, в което са обединени усилията, е патриотичното. За мен интересите на България стоят над всички останали интереси. Не трябва да разделяме обществото на американофили и русофили." Това заяви в ефира на Нова телевизия кандидатът за президент от Патриотичния фронт Красимир Каракачанов.

Още

Битката за "Дондуков" 2: Говорят Татяна Дончева и Минчо Спасов

Кой е най-горещият проблем на България според кандидатпрезидентската двойка?

Любомир Милчев - Денди пред "ШОУ": Татяна Дончева е като зарзаватчийка, нахлула във входа на президентството

Името му е Любомир Милчев, но за обществото е известен с прозвището Денди. Въпреки че родният му град е Дупница, той никога не е живял там - местожителството му е в Перник, а после и София. Той е автор на редица книги. През 1988 година е завършил висшето си образование в Софийския университет "Св. Климент Охридски" със специалностите - "Културология" и "Българска филология". По време на доктората му специализира в Германия в университетите на градовете Бохум и Хайделберг. Първата му издадена книга се нарича "Проглеждането на гледката". През 1996 година става водещ в предаването на Кодак, излъчвано по БНТ - "Семеен албум". Води и много рубрики както модни, така и светски за много български издания. Със своята ексцентричност и артистичност добива популярност в страната и бива канен в редица предавания, като "Сблъсък", "Искрено и лично", "Вот на доверие" и много други.

Ексклузивно в БЛИЦ! Татяна Дончева се забърка в грандиозен скандал! Адвокатката на ВИС-2 не спазва закона

Лидерът на „Движение 21“ и кандидат за президент Татяна Дончева агитира незаконно за себе си от афиши, разлепени на спирки в София. Сигнал за нарушението е подал Столичния инспекторат до районната избирателна комисия, която от своя страна е отнесла казуса до ЦИК заедно и със снимков материал като доказателство.

Татяна Дончева: Задкулисието е едно и също в БСП и ГЕРБ

Обявихте на представянето на кампанията си през септември, че ако спечелите изборите ще инициирате конституционни промени, за да може президента да назначава и освобождава главният прокурор. Защо е нужно това и как смятате да го прокарате през парламента? Има две абсолютно императивни изисквания, за да може хората да живеят спокойно и с лично достойнство. Едното е хляба, другото е справедливостта. Справедливостта изисква отношения между хората по правила, които държавата е създала и...

Татяна Дончева се оплака, че Би Ти Ви я изолира от големия предизборен дебат

Кандидатът за президент Татяна Дончева ("Движение 21" - НДСВ) възрази срещу невъзможността да участва в диспута, който Би Ти Ви ще излъчи на 2 ноември. Решението на телевизията е дебатът да се проведе между петимата, сочени като първи претенденти в социологическите проучвания. "За предизборния щаб на двойката кандидати за президент и вицепрезидент на републиката Татяна Дончева - Минчо Спасов няма никакво съмнение, че изолирането на Татяна Дончева от дебатите по Би Ти Ви е резултат на...

Татяна Дончева - от телевизионно натрапване до билборден тероризъм

Майките и бабите по традиция плашат немирните малки деца с Баба Яга, с триглавия змей и с най-различни други приказни вещици и чудовища. Всички тези страшилища могат спокойно да минат в запаса, откакто кандидатката за президент Татяна Дончева пусна предизборния си клип. Макар 30-секундната иначе професионално снимана лента да има любопитен сюжет и да прилича на кино, главната героиня плаши. Нещо повече, кандидатката за бъдеща стопанка на „Дондуков“2 направо ужасява.