29.10.2016

69-годишен мъж копае 100-метрова дупка в земята, Господ му наредил да я направи?

69-годишният салвадорец Сантяго Санчес вече 18 години копае дупка в земята, съобщава сайтът esoreiter.ru, цитиран от "Флагман" Санчес твърди, че през 1998 г. получил Божествена мисия да дълбае в земята. Всеки ден той навива будилника си в 3 часа и слиза в ямата с кирка и лопата в ръка. Подземният тунел става все по-дълъг, но каква е целта, старецът не знае. Такава била волята на Бог.

Още

За пръв път от векове реставрират Ложе Господне (видео)

Реставратори повдигнаха каменната плоча, която покрива камъкът, върху който според преданията е положено тялото на Христос, след като е свалено от кръста.

Само пред БЛИЦ: Продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян за поредния скункс на Бареков, нападките на Орешарски към Диана Найденова и изборите

Преди няколко дни Николай Бареков скандализира ефира с отказа си да прочете и преведе откъс от вестник Times. Той нападна грубо водещата Жени Марчева и излезе от студиото. След това веднага получи поредния Златен скункс за поредния си гаф. БЛИЦ се свърза с продуцента на шоуто "Господари на ефира" Джуди Халваджиян. Той коментира пред медията ни защо политиците отвръщат с нападки към по-острите журналистически въпроси, безочливостта на някои от кандидат-президентите и прогнози за предстоящите избори. Вижте какво каза Джуди Халваджиян:

Бареков към "Господари на ефира": Журналистите са проститутки! Ваклинов: Вие сте каруцар! (видео)

Повод за скандала бе връчването на „Златен скункс“ след като той напусна студиото на Btv и обиди водещата Жени Марчева

Nokian със здрави обувки за господарите на офроуда (СНИМКИ)

За да покорите трудно достъпните места е необходим всъдеход с голям просвет, двойно задвижване 4х4 и мощен двигател, но не на последно място той трябва да бъде оборудван с подходящи гуми. За тези, които искат да бъдат господари на офроуда и за тях да няма непревземаеми терени, финландската марка Nokian направи новата гума Rockproof, която предлага на всички офроуд ентусиасти екстремна издръжливост за професионална употреба.