21.10.2016

Слука: Бизнесмен застреля гигантски глиган с две пушки

Гоцеделчевският бизнесмен, известен и в Благоевград, Георги Шапков откри сезона с успешен лов . Собственикът на популярната "Шапкова къща", станала любимо място на моделката Моника Валериева и още куп знаменитости, застреля от упор огромен глиган. Въоръжен не с една, а с две пушки Георги Шапков буквално парализира огромното животно, съобщава struma.com.

Още

Осъдиха американски бизнесмен и баща му на 10 години затвор в Иран

Американски бизнесмен и неговият 80-годишен баща са получили по 10 години затвор в Иран за „сътрудничество с враждебното американско правителство“, предава AFP, цитирана от Фокус.

Vision SF50: Самолет за бизнесмени с класа

Cirrus Vision SF50 е едномоторен самолет, разработван от компанията Cirrus Aircraft. Работата по проекта започва през 2008 г., като първият прототип е одобрен през 2014 г. Корпусът е направен от композитни материали, а самолетът е оборудван с парашут CAPS. Самолетът е предназначен за бизнес пътувания и е оборудван с V-образна опашка. Задвижва се от турбодвигател  Williams FJ33-5A. Разполага с авионика на Garmin. В кабината има места за един пилот и шестима пътници. Развива максимална скорост от 610 км./ч. Има обхват на полета от 1850 км. Цената му достига $ 1 960,000 . Предлага изключително комфортно обзавеждане. Един от най-красивите частни самолети. Изключително удобен за бизнес полети. Има проекти за X-образна опашка. ...

Бизнесмен поръча убийството на бившата си снаха – известна красавица, бременна в петия месец (СНИМКИ)

Руснак плати на двама килъри да погубят бременната му бивша снаха и нейния син, разкри разследването на жестокото убийство. 36-годишната красавица била бременна в петия месец при фаталното нападение.

Бизнесмен от Люксембург иска да купи Лил

Жерард Лопес вече е преговарял със сегашния собственик Мишел Сейду

Бизнесмен загради терен пред МОЛ

Терен пред мол "Марково тепе" на бул. "Руски" в Пловдив е заграден с лента от предприемача Стоян Сариев. Преди години той имаше собственост на Марково тепе, след което Общинският съвет му продаде и своята част с площ 8 дка. "На това място искахме...