21.10.2016

Клинтън разкритикува Тръмп, че е избегнал плащането на данъци; той се защити

Кандидатът на демократите на президентските избори в САЩ през ноември Хилари Клинтън разкритикува своя основен съперник, републиканеца Доналд Тръмп, че е избегнал плащането на данъци, предаде АП. Рекорден брой зрители гледали първия телевизионен дебат Клинтън-Тръмп На предизборна проява в ключовия спорен щат Охайо Клинтън обвини Тръмп, че е превърнал корпоративните машинации в бизнес модел. Повод за критиките стана скандално изказване на Рудолф Джулиани, близък съветник на к...

Още

Обама написа писмо до Тръмп в случай, че спечели изборите

Две седмици преди изборите за президент на САЩ американското списание Quartz е успяло да открие чернова на ръчно написаното от президента на страната Барак Обама писмо до Доналд Тръмп в случай, че той спечели изборите.

Тръмп ще приеме резултатите от изборите... ако спечели

Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че ще приеме резултатите от изборите, само ако той спечели, предаде Франс прес.

Десета жена обвини Тръмп

Още една жена обвини претендента за президентския пост в САЩ Доналд Тръмп в сексуално посегателство, съобщи телевизия NBC. 45-годишната инструкторка...

Доналд Тръмп ще приеме резултатите от изборите, но само при едно условие

Републиканският кандидат за президент Доналд Тръмп заяви, че ще приеме резултатите от изборите, само ако той спечели, предаде Франс прес. „Обещавам на всички мои избиратели и поддръжници, и на всички хора от Съединените щати, че напълно ще приема резултатите от тези велики и исторически президентски избори”, каза той на митинг в Охайо и след дълга пауза добави: „ако спечеля”.

Тръмп затъва все повече! Още една жена го обвини в сексуално посегателство

Още една жена обвини в сексуално посегателство кандидата за президентския пост в САЩ Доналд Тръмп, съобщава списание "Time".