26.10.2016

В Ню Йорк забраниха на Тръмп да събира дарения

Главният прокурор на Ню Йорк Ерик Шнайдерман разпореди на благотворителния фонд на Доналд Тръмп незабавно да спре набирането на средства, съобщи Си Ен Ен.Причината е, че организацията не е предала редовните отчети, изискани от щата.

Още

Освиркаха Тръмп на благотворителна вечеря в Ню Йорк

Той и разсмя публиката, говорейки за речта на съпругата си

Хилари е болна, Тръмп ще е президент – шега в Ню Йорк

Реакциите на жителите на Ню Йорк бяха смесени – от аплодисменти до тотален шок, тъга и конспиративни теории, а двама души дори намекнали, че ще се самоубият заради новината

Властите в Ню Йорк удариха по Тръмп!

Главният прокурор на Ню Йорк е наредил благотворителната организация, ръководена от Доналд Тръмп, да преустанови дейността си, тъй като няма необходимите сертификати, предава AFP, цитирана от "Фокус".

Доналд Тръмп и Хилари Клинтън коментираха инцидента в Ню Йорк

Вашингтон. И двамата кандидати за президент на САЩ Доналд Тръмп и Хилари Клинтън коментираха експлозията в Ню Йорк, при която 29 души бяха ранени, пише вестник Daily Mail. Тръмп и Хилари определят инцидента като избухване на бомба, описание, което властите не използваха през първите часове от ...

Доналд Тръмп и Хилари Клинтън с първи коментар след инцидента в Ню Йорк

И двамата кандидати за президент на САЩ Доналд Тръмп и Хилари Клинтън коментираха експлозията в Ню Йорк, при която 29 души бяха ранени, пише вестник Daily Mail, цитиран от агенция "Фокус". 

Мъж се изкачи по фасадата на "Тръмп Тауър" в Ню Йорк

Мъж се катери повече от два часа по стъклената фасада на "Тръмп Тауър" в Ню Йорк с помощта на вендузи. След като събра стотици зрители и накара полицията да затвори съседните улици, катерачът бе задържан от полицията и изпратен в болница за психиатрична експертиза.