26.10.2016

Спират водата в 4 квартала на София днес

"Софийска вода" временно ще прекъсне днес водоснабдяването в някои части на столицата, съобщават от дружеството. Във връзка с подмяна на спирателни кранове на ул. 5037, ж.к. "Дружба" 1 се налага спиране на водоподаването от 10.00 до 22.00 ч. в района на бул. "Христофор Колумб", бул. "Асен Йорданов", ул. "Капитан Димитър Списаревски".

Още

Заплатите: Колко взимат във Видин и в София за една и съща работа?

Все по-силно се разтваря ножицата между столицата и провинцията

11 739 лева за благотворителност чрез Маратон София и Турнира на феновете

Сумата беше дарена на Сдружението „Деца с онкохематологични заболявания“

Кабинетът одобри промени в устройството на територията на София

Кабинетът промените в Закона за устройството и застрояването на Столичната община, с които се въвежда нов режим за зелените площи в междублоковите пространства. Промените предвиждат в тях занапред да е разрешено само строителство на детски площадки и подземни гаражи. Промените целят да се постигне яснота при устройството и застрояването на Столична община, подобряване на средата за обитаване, труд и отдих на жителите на столицата, както и предотвратяване на прекомерно натоварване на...

Факт или фикция е разединението в ЦСКА-София?

Старши-треньорът на ЦСКА-София Едуард Йорданеску реагира остро на информациите, че при "червените" има жестоко разединение между играчите. Той използва официалния сайт на 31-кратните шампиони, за да опровергае този тип измишльотини. Какво сподели Йорданеску четете в Sportlive.bg!

Слагат светофар на Челопешко шосе в София, където бе пометено дете

След много тежка операция, при която бе отстранен десният лоб на черния дроб, ученичката е настанена в реанимацията. Тя е на апаратна вентилация, като към момента жизнените параметри са стабилни

Сигнал до БЛИЦ: Камион и патрулка се удариха в София, полицай пострада

Полицейски автомобил и камион са се ударили на бул. „България” в София малко след кръстовището с бул. „Гоце Делчев”. Това съобщиха очевидци за БЛИЦ.