25.10.2016

Пазарджик потъна в скръб! 20-годишната Диана загуби битката със зловеща болест

20-годишната Диана Поибренска от Пазарджик загуби 4-годишната битка със зловеща болест. Младото момиче имаше злокачествен меланом в областта на главата.

Още

Само пред БЛИЦ: Продуцентът на "Господари на ефира" Джуди Халваджиян за поредния скункс на Бареков, нападките на Орешарски към Диана Найденова и изборите

Преди няколко дни Николай Бареков скандализира ефира с отказа си да прочете и преведе откъс от вестник Times. Той нападна грубо водещата Жени Марчева и излезе от студиото. След това веднага получи поредния Златен скункс за поредния си гаф. БЛИЦ се свърза с продуцента на шоуто "Господари на ефира" Джуди Халваджиян. Той коментира пред медията ни защо политиците отвръщат с нападки към по-острите журналистически въпроси, безочливостта на някои от кандидат-президентите и прогнози за предстоящите избори. Вижте какво каза Джуди Халваджиян:

Диана Найденова спретна истински цирк на Пламен Орешарски (ВИДЕО)

Диана Найденова спретна истински цирк на Пламен Орешарски, който й бе гост в „Карай направо” по Нова телевизия. „Май не можете да си водите интервюто“, каза й той. „Очевидно работите за някой от кандидат – президентите. Това личи от начина, по който водите интервюто си“, започна нападките Орешарски към Найденова. 

Индиана отпрати двама новаци

Индиана Пейсърс отпрати новаците Алекс Пойтрес и Ник Цайслофт от отбора си. И двамата баскетболисти не се вписаха в отбора. Те едва се включиха в предсезонната подготовка и тима и не успяха да разкрият пълния си потенциал. Пойтрес се появи в два мача и отбеляза само една точка, а Цайслофт изигра една с...

„Медиана”: 25% за Цачева, 18% за Радев

Ако изборите бяха днес, за кандидата на ГЕРБ Цецка Цачева щяха да гласуват 25,4%, а за ген. Румен Радев, издигнат от БСП – 18 на сто. Това сочи представително проучване на агенция „Медиана”, проведено в периода 4 – 8 октомври, сред 998 пълнолетни души. Настоящото изследване е проведено в периода, когато се състоя предварителното гласуване за Генерален секретар на ООН, в което участваха и Ирина Бокова, и Кристалина Георгиева и ЦИК отказа да регистрира Светослав Витков и Владимир Кузов за президентските избори. Засега данните показват, че на премиера Борисов няма да му се наложи да подава оставка, но има сериозни шансове ГЕРБ да претърпи поражение.  Към 10-ти октомври най-вероятно изглежда Цецка Цачева да се класира първа на изборите на 6-ти ноември 2016 г. Тя е консолидирала гласовете на ГЕРБ избирателите и това до голяма степен й гарантира първото място. Но на първи тур! Големият й проблем е, че тя не привлича симпатизанти  извън собствената си партия (93 % от потенциалните й гласоподаватели са привърженици на ГЕРБ). Кандидатурата й е непопулярна извън ГЕРБ. Ако до изборите това не се промени, тази тясно партийна подкрепа вероятно ще се окаже крайно недостатъчна, за да й спечели изборите. И въпросът не е само в сериозната възможност на втори тур да се образува своеобразна коалиция „Всички срещу Цецка Цачева“. На тези избори ще наблюдаваме своеобразен феномен – изкуствено привличане пред урните на огромн...

Медиана: Цачева печели първия тур, но губи на балотажа

Изненади на предстоящите президентски избори са много вероятни. Това сочи последното проучване на агенция Медиана, свързано с вота. Засега данните показват, че на премиера Бойко Борисов няма да му се наложи да подава оставка, но има сериозни шансове ГЕРБ да претърпи поражение. На този етап кандидатът на управляващите Цецка Цачева печели 25%, а издигнатият от БСП Румен Радев - 18 на сто. След тях се нареждат Красимир Каракачанов, Ивайло Калфин и Татяна Дончева.

Извънредно! "Медиана" с ново проучване: Ето с колко процента Цачева разбива конкурентите си, ако изборите бяха днес. Ще има и изненади... (ТАБЛИЦА)

Агенция "Медиана" представи изследване на нагласите за предстоящите президентски избори. Това е направено сред 998 човека, над 18-годишна възраст. Проведено е в периода - 4-8 октомври -  когато се състоя предварителното гласуване за генерален секретар на ООН, в което участваха и Ирина Бокова, и Кристалина Георгиева; ЦИК отказа да регистрира Светослав Витков и Владимир Кузов за президентските избори. Изненадите са много вероятни! Засега данните показват, че на премиера Борисов няма да му се наложи да подава оставка, но има сериозни шансове ГЕРБ да претърпи поражение.