28.10.2016

Семейни драми ли? Дядо и внучка се взели... погрешка

Двамата разбрали истината, докато разлиствали семейни албуми

Още

Дядо изкопа огромна дупка и я напълни с безалкохолно, за да ... (ВИДЕО)

72-годишен пенсионер от Латвия си направи странен експеримент, който смая цялата мрежа. Старецът изкопал огромна яма, запълнил я с „Кока-Кола”, след което вкарал колата си в нея. Така дядото искал да провери може ли газираната напитка да махне ръждата от возилото му, съобщава  life.ru.

Изненадващ мотив за убийството на дядо Хакъ - златно съкровище, открито преди 30 г.

Златно съкровище изплува в зловеща трагедия, която се разизигра през март в Руенския Балкан. На 11 март в гората на около 7 километра от Айтос в местността "Миризливата чешма" бе открито тялото на 75-годишния Хакъ Али Халил. Аутопсията показа, че той е умъртвен с няколко удара с камък по главата. 75-годишният старец е получил мозъчно сътресение,

Смразяващи разкрития: Дядо Хаккъ убит с камъни заради тайнствено съкровище

Делото за жестокото убийство на дядо Хаккъ от руенското село Люляково ще започне на 17-ти ноември. Окръжната прокуратура в Бургас предаде на съд убиеца му – Ремзи Мустафа, който размаза главата на възрастния мъж с камък. А причина за зверството му била съвместно намерено преди 30 години златно съкровище, съобщиха от държавното обвинение, цитирани от "Флагман".

Наско и Илиана са... дядо и баба на Илиана-Куини

Дъщеря им Виолета роди малката точно в 11:05

Илиана Раева и Наско Сираков вече са баба и дядо

Виолета Сиракова, дъщеря на бившата европейска шампионка по художествена гимнастика и настоящ председател на БФХГ Илиана Раева и на бившия футболен национал и голмайстор на Левски Наско Сираков, днес роди момиченце.