27.10.2016

Размениха си ролите! Софка подложи Гринго на бой и страдания преди сватбата

Фолк певицата Софи Маринова бие гаджето си Гринго, за да се ожени за нея, разкри самата тя. Въпреки буйната им връзка, изпълнена с предизвикателства и бой, днес те обмислят да направят най-сериозната стъпка в отношенията си, пише "Телеграф".

Още

Гринго забрани на Софка да готви!

Гаджето на Софи Маринова – Тодор Бойков – Гринго, й е забранил да готви вкъщи. „По-добре да пее, а не да готви, защото готвенето не й се получава хич“, категоричен е здравенякът от Бургас, пише „Телеграф“. 

Гринго смени Софка, надарени мацки налазват певеца (СНИМКИ 18+)

Софке, внимавай! Твоят Гринго не си поплюва, въргаля се с четири мацки с огромни цици в сеното! Всичко е част от новия клип на първата самостоятелна песен на Гринго - "Мачо", но Софи Маринова все пак трябва да е внимателна.

Софка и Гринго вдигат сватба

Заслепена от любов, ромската перла е готова да се раздели дори с продуцента си Крум, научи "ШОУ"

Горчиво! Софка пристава на Гринго – за 5 г. иска 3 деца

Все още не е насрочена дата за голямото събитие, но ще го има

Гринго най-после призна, че е млатил Софка, ето какво възнамерява да прави сега

Тодор Давидов – Гринго, който се прослави покрай връзката си със Софка, видял голям зор с научаването на текста към общото им парче. Както известно, двамата наскоро възпяха любовта, което доста изненада феновете, пише "Уикенд".

Гринго прибира половината пари на Софка  

Софи Маринова реши да дели наполовина хонорарите си с гаджето Гринго, когато ходи по концерти. Тя дотолкова е хлътнала по новата си любовна тръпка Тодор Давидов-Гринго, че вече не мърда на никакво участие без него.