28.10.2016

Мира Добрева разкри стриктно пазена тайна

Мира Добрева е от онези красавици, които никога не са изпитвали нужда от смъкване на килограми. Годинките обаче и при нея са безпощадни, а като тв лице тя трябва да се грижи изрядно за своята външност.

Още

Скандално! Мира Добрева дава трева на щерка си

Водещата Мира Добрева е особено либерална във възпитанието на децата си.  Телевизионерката се е примирила, че не може да ги държи под похлупак и е готова на всякакви щуротии, за да привлече вниманието им.

Мира Добрева обикна повече съпруга си във “ВИП брадър”

Не можела да спи нощем заради поканата на Големия брат към съпруга й

Мира Добрева скандализира с признание: Иска да бъде сурогатна майка! Но чие бебе ще носи?!

Водещата на БНТ призна, че мечтае да стане приемна майка, да осинови и дори да износи дете на своя приятелка. Неочакваното признание красавицата направи във връзка с участието на мъжа й Жоро Торнев във „ВИП Брадър”. Мира има дъщеря от първия си брак, но не скри, че хонорарът на мъжа й вероятно ще отиде да сбъдване на мечтата й.

Ето защо Жоро Торнев изневери на Мира Добрева!

Жоро Торнев влязъл във ВИП Брадър напук на половинката си Мира Добрева, пише HotArena. Нещо повече, режисьорът е бил заплашен от жена си с развод, ако влезе в риалити шоуто. Журналистката от БНТ дори се изнесла от дома им дни преди старта на предаването. 

Мира Добрева иска да стане приемна майка, Торнев влязъл във ВИП брадър за пари

Имаме финансови нужди, имаме мечти, които не сме сбъднали откакто сме се оженили. Например, винаги съм искала да стана приемна майка, да мога да осиновя дете и точно финансовата страна ме е спирала. Когато обаче разбрах за ВИП Брадър обещах на Жоро, че дори ще спра да мечтая, само за да не влезе в шоуто.

Ето как Мира Добрева изригна срещу съпруга си Жоро Торнев!

Дължим герои на обществото. Понякога не трябва да показваме всичко, което знаем. Не винаги да унижиш и обидиш някого, да направиш скандал, е печеливша стратегия. Това заяви журналистката Мира пред Bulgaria ON AIR.