25.10.2016

Лекари от пловдивската болница "Свети Мина" излязоха на протест

Те настояват да получат неизплатените си заплати

Още

Медиците от болница "Свети Мина" в Пловдив излизат на протест

Медиците от пловдивската многопрофилна болница за активно лечение „Свети Мина“ подготвят протест днес по обед. Пред сградата на лечебното заведение те ще изразят недоволството си от тежкото финансово състояние на болницата, довело до проблеми с набавянето на лекарства и консумативи, напускането на медицински кадри и отлив на пациенти.

Християнската гледна точка за осиновяването

• Разговор с Жасмина Донкова – доктор по богословие и философия по повод предстоящите беседи под надслов „Осиновяването – радост и изпитание“. За стаените страхове: от това дали действително осиновителите ще успеят да отдадат цялата си любов и да се превърнат в пълноценно семейство на дете, на което не са биологични родители. За страховете и предразсъдъците, свързани с избора да осиновиш дете. Да погледнем на осиновяването като на възможност за получаването на най-скъпоценния Божи дар за човека – родителството. • Протойерей д-р Добромир Димитров от търновския храм „Свети Мина“ за безсмъртието на човешката душа. 9 октомври

Протест на лекари в болница „Св. Мина" в Пловдив

Лекари и служители в общинската болница „Свети Мина" в Пловдив излязоха на протест. Те все още не са получили част от старите си възнаграждения, въпреки че заплатите за последните два месеца са изплатени в пълен размер. В момента лечебното заведение има стари дългове за повече от 2 млн. лева. Собственикът на болницата - община Пловдив няма окончателно становище за бъдещето на болницата.

Лекари от пловдивска болница се вдигат на протест

Медиците от многопрофилна болница за активно лечение „Свети Мина“ в Пловдив подготвят протест.Лекарите смятат да излязат да протестират днес по обед.

Нещо странно се случи в онкоболницата в Благоевград! Инспектори нахлуха в лечебното заведение, за да...

Инспектори от Здравната каса влязоха в събота изненадващо в Специализираната болница по онкология „Свети Мина“ - Благоевград. Шестчленната комисия е извършила проверка на лежащо болните към момента в лечебното заведение, инспектиращите са започнали проверката около 15,00 часа. Проверени са пациентите от всички отделения - хирургия, гинекология, реанимация, химиотерапия и други. Здравните служители са влезли в болничните стаи и разговаряли с всеки пациент, като са сверявали имената им и медицинската документация, пише struma.bg.