28.10.2016

Цветанов регистрира в ЦИК кандидат-президентската двойка на ГЕРБ

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов внесе в ЦИК документите за регистрация на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ.

Още

ГЕРБ регистрира кандидат-президентската си двойка в ЦИК

Председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов внесе в ЦИК документите за регистрация на кандидат-президентската двойка на ГЕРБ.

ГЕРБ регистрира своите кандидати в ЦИК

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов регистрира кандидат-президентската двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев за президентските избори. Цачева не присъства на тази регистрация. "ГЕРБ ще спечели президентските избори, защото сме заслужили доверието на хората. Това заявих след регистрацията в ЦИК на кандидат-президентската ни двойка Цецка Цачева и Пламен Манушев. Цецка Цачева е най-силният кандидат за президент, не виждам никой от опонентите й да е заемал толкова отговорен пост като нея. Цач...

ГЕРБ регистрира кандидатпрезидентската си двойка в ЦИК

ГЕРБ ще регистрира кандидатите си за президент и за вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев в Централната избирателна комисия (ЦИК), съобщиха от пресцентъра на партията.

ГЕРБ регистрира кандидатпрпезидентската си двойка в ЦИК

Кандидатите Цецка Цачева и Пламен Манушев бяха представени вчера

ГЕРБ ще регистрира Цачева-Манушев утре в ЦИК

Цветанов внася документите им в 11.50 часа

Марешки се регистрира в ЦИК преди ГЕРБ

Утре от 9:00 часа, инициативният комитет за издигането на кандидатурата на бизнесмена и общественик Веселин Марешки за Президент на Република България, ще внесе в офиса на ЦИК в сградата на Народно събрание, подписката, с която ще се официализира влизането на петролния предприемач в битката за офиса на бул. "Дондуков" 2. Веселин Марешки ще присъства лично на входирането на документите. Малко встрани от обществеността остана и фактът, че инициативният комитет, издигащ неговата кандидатура, е пър...