28.10.2016

Чешмички за домашни любимци заработиха в Стара Загора (СНИМКА)

Пет чешмички за домашни любимци са поставени в градските паркове на Стара Загора, съобщават от пресцентъра на общината. Те се намират в кучешките градинки на парковете "М. М. Кусев", "Артилерийски", "Зеленият клин", "Станционна градина" и в парк 'Пети октомври" до Община Стара Загора. 

Още

Шефът на антимафиотите в Стара Загора обвинен, че е ходатайствал за дилър

Прокуратурата обвини шефа на сектор "Борба с организираната престъпност" (БОП) в Стара Загора Ивайло Димов за престъпление по служба и възпрепятстване на правосъдието. Димов е разследван затова, че е ходатайствал за "специално отношение" към местен дилър на хероин, като за целта е провел няколко срещи с шефовете на Окръжна прокуратура и Окръжен съд, както и с наблюдаващия прокурор по делото. Полицейският началник е настоявал пред магистратите за забавяне на разследването спрямо обвиняемия за наркоразпространение или за споразумение за по-лека п...

Задържаха шефа на антимафиотите в Стара Загора

Началникът на сектор "Борба с организираната престъпност" (БОП) в Стара Загора Ивайло Димов беше привлечен като обвиняем от Специализираното звено "Антикорупция" в Софийската градска прокуратура. Той е обвинен за престъпление по служба и престъпление против правосъдието,

Ето как се е издънил пред закона арестуваният шеф на БОП - Стара Загора Ивайло Димов

Повдигнати са 2 обвинения на началника на БОП Стара Загора Ивайло Димов. Това каза на брифинг в Съдебната палата Румяна Арнаудова, говорител на гл. прокурор Сотир Цацаров.

Девет непълнолетни майки родиха за месец в Стара Загора

Има 7 сигнала за непълнолетни, живеещи на семейни начала

Шефът на БОП - Стара Загора с обвинение в престъпление срещу правосъдието и престъпление по служба

Началникът на регионалното звено за борба с организираната престъпност в Стара Загора Ивайло Димов е обвинен в престъпление срещу правосъдието и престъпление по служба. Това съобщи говорителят на главния прокурор Румяна Арнаудова. Арнаудова обясни, че проверката на ДАНС е започнала на 1 август, но Димов е бил оставен на поста, за да не разбере, че срещу него се води разследване. Показания срещу него са дали свидетели. Не са прилагани специални разузнавателни средства, уточни Румяна Арнаудова. Ивайло Димов е с най-леката мярка за неотклонение – подписка.