26.10.2016

Поп фолк дивата Емилия стана майка за втори път

Поп фолк изпълнителката Емилия е родила по-рано днес. Половинката на Коко Динев е станала майка за втори път, пише Блиц. Радостната вест беше съобщена от половинката на Елин Топузаков - Весела Тотева, която е сред най-близките приятелки на звездата...

Още

Делото срещу акушерката Емилия Ковачева продължи с разпит на свидетели

Малката Никол, която беше пребита от акушерка през април 2015 г., е в добро здраве, но ще остане под лекарско наблюдение доживот. Това стана ясно при поредното заседание по делото срещу акушерката Емилия Ковачева, което продължи с разпит на свидетели.

Лъснаха нови подробности по делото срещу акушерката Емилия Ковачева

Акушерката Емилия Ковачева, обвинена в опит за убийство на новородено в столична болница, отново се изправи пред съда. Адвокатът ѝ започна заседанието с молба за отвод на съда, тъй като по думите му съдебният състав е незаконно избран, но искането му не беше уважено, съобщава Нова телевизия.

Акушерката Емилия Ковачева отново на съд

Днес ще бъде проведено поредното заседание по делото срещу акушерката Емилия Ковачева, обвинена в опит за убийство на новородено момиченце, предаде бТВ. През септември беше повдигнато и още едно обвинение срещу Ковачева – за причиняване на лека телесна повреда на друго новородено. През април 2015 г. акушерката беше задържана, след като стана ясно, че е нанесла телесни щети на новородената Никол в болница „Софиямед”. Самата Ковачева и защитата ѝ твърдят обаче, че друг е причинил травмата на детето, тъй като са минали 18 часа и няколко лекарски визитации преди да бъде установен побоят над бебето.

Акушерката Емилия Ковачева се изправя пред съда за пореден път

През април 2015 г. тя беше задържана, след като стана ясно, че е пребила новородената Никол

Коко Динев го закъса. Емилия му оправя бакиите!

Фолкпевицата Емилия връща борчовете на съпруга си Коко Динев! Блондинката, която роди само преди дни, е човекът, който в момента закърпва семейния бюджет. Бизнесменът в последно време е закъсал много с парите, разкриха източници, близки до Диневи,...