22.10.2016

Елен Колева: "Фермата" спря емоционалната агония с Калин!

Излязох смирена от шоуто, твърди актрисата пред Dnes.bg

Още

Калин Терзийски и Елен Колева се събират във "Фермата"

След бурна, но кратка неколкодневна връзка преди време, писателят Калин Терзийски и актрисата Елен Колева отдавна не са под един покрив. Земеделското тв риалити “Фермата” обаче май отново ще ги събере в една къща и даже ще им възлага селскостопански задачи. Вторият сезон на риалити шоуто по Би Ти Ви тръгва наесен и все още екипът не е разкрил

250 000 прибират Калин Терзийски и Елен Колева 5 млн. за звездите във "ВИП брадър" и "Фермата"

5 милиона лева ще хвърлят родните продуценти да привлекат най-актуалните звезди на екран през есента. Проверка на "България Днес" показа, че се задава жесток сблъсък между "ВИП брадър" по Нова телевизия и "Фермата" на bTV.

Елен Колева се изповяда: Приключих с Калин завинаги!

"Приключих с Калин окончателно, няма път обратно към сърцето ми! Очаквам да се появи голямата любов. Разбрах благодарение на "Фермата", че ние с Кайо не можем да бъдем вече друго освен приятели, такива ще останем. За него мястото е като комуна и той там ще преодолее алкохолизма си". Това сподели пред в. България днес Елен Колева, веднага щом напусна най-гледаемото риалити "Фермата" по Би Ти Ви.

Елен Колева за Терзийски: Калин погрозня от к*рви!

Пред психически срив е актрисата Елен Колева. Риалити форматът "Фермата" се оказа препъни камъчето за психически лабилната хубавица. Вместо да намери себе си и да промени живота си в тежките условия на труд в предаването, Колева се предаде напълно. Причина за тежкото състояние на Елен е бившият й любим Калин Терзийски, с когото са принудени да живеят под един покрив в продължение на няколко месеца, пише "България днес".

Калин Терзийски обясни защо са се разделили с Елен Колева

Елен ми четеше Фейсбука и ревнуваше от фенките ми. Десетки жени ми пишат, че ме обичат. Аз също им отговарям, че ги обичам. Това заяви в предаването Фермата психологът Калин Терзийски по повод раздялата си с Елен Колева.

И с 10 проститутки да дойде Калин, нищо няма да изпитам!

"Калин ме поболя от любов, започнах да пия заради него. Не съм изживявала такава любов." Това признава Елен Колева пред съквартираните си в шоуто "Фермата" по БТВ. Разговорът с Терзийски ще бъде излъчен тази вечер. От него става ясно, че...