24.10.2016

Съдът даде две годишна условна присъда за катастрофата със сина на шефа на ДАНС

Софийски градски съд присъди двегодишна условна присъда на Георги Илиев, собственик на верига пицарии "Виктория", по делото за смъртта на Юлиян Георгиев, син на шефа на ДАНС, съобщи БНР. През април 2014 година Илиев прави завой на "Симеоновско шосе" в момента, в който Юлиян Георгиев кара мотор. Двамата се удрят, а момчето почива. Георгиев е карал с близо 120 километра, като в хода на процеса беше установено, че не е имал право да управлява такъв мотор. Наложената му присъда съвпада с...

Още

Шефът на ИАРА-Бургас Николай Иванов: Не е вярно, че вътре е ДАНС

Шефът на най-важния отдел в ИАРА-Бургас, този по контрола на рибарството, Николай Иванов е току-що пуснат от сградата. Той държал куфарче в ръка и подминал журналист на Флагман.БГ, имитирайки, че говори по телефона.

Спецакция на ДАНС в ИАРА-Бургас, всички служители са блокирани в офиса

Преди два часа цивилни служители на ДАНС са нахлули внезапно в Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури в Бургас, намираща се на ул. "Александър Батенберг" 1, съобщава "Флагман".  „Не знаем какво става вътре, съпругът ми е от ръководството, той е с отнет телефон”, съобщи източник.

Мъж от Сандански се строполи на цимента, съпругата му в паника

​​​​​​​Възрастен мъж от Сандански се спъна в началото на площада в района на поликлиниката и падна на цимента. 84-г. Иван Панайотов бил по това време по града със съпругата си, почувствал се зле и се свлякъл на земята.

Първият автобус със судански мигранти е напуснал „Джунглата“ в Кале

Първият автобус, който извозва мигранти от бежанския лагер „Джунглата“ край френския град Кале, преди той да бъде разрушен, е напуснал пределите му, предаде AFP, цитирана от Фокус. Автобусът, превозващ 50 судански мигранти към провинцията Бургундия е напуснал пределите на лагера по-малко от час след като властите са започнали да евакуират лагера с население изчислявано на между шест и осем хиляди обитатели. 

ДАНС погна измамниците с медийните пакети за изборите

Разследването е започнало преди 2 седмици след подаден сигнал от служители на рекламен отдел на национална телевизия