25.10.2016

Ето я жената, чието голо тяло бе използвано вместо това на Лина Хийди в Game of Thrones

Още откакто за първи път изгледахме спечелилия две награди „Еми“ епизод „Милостта на майката“, който беше последният за пети сезон на Game of Thrones, сцената с изкупителната разходка на Церсей Ланистър се превърна The post Ето я жената, чието голо тяло бе използвано вместо това на Лина Хийди в Game of Thrones appeared first on IDG.

Още

Лина Хийди: Аз съм мъжкарана и мързеливо леке

Тирион или Аря трябва да убият Церсей, казва звездата от "Игра на тронове" Англичанката Лина Хийди има роли в „Остатъците от деня", „Онегин", „Братя Грим", „300", „300: Възходът на една империя", сериалите „Терминатор: Хрониките на Сара Конър", но светът я познава от ролята й на бруталната, жестока, егоистична кучка Церсей Ланистър от "Игра на тронове". В последния сезон, който свърши преди седмица, нейната героиня изживя своя триумф - с един безкомпромисен, ...

Спойлер: Ето кой ще убие Церсей в "Игра на тронове"

Актрисата Лина Хийди, която играе Церсей Ланистър в "Игра на тронове", заяви, че няма начин героинята ѝ да оцелее дълго на Железния трон, след като в последния епизод за сезона бе коронясана, и че много скоро някой ще я убие, пише offnews.bg.