22.10.2016

Върнаха бебето на лекарката от Две могили, която го остави само в кола

На всеки три месеца ще се прави доклад от социалните за поведението на майката

Още

Две млади жени от Смолян бяха на купон, после влязоха в гора и....

Изгубени в гората млади жени вдигнаха на крак полицията в Смолян, съобщава БНР. Сигналът за изгубените млади жени в гората между Смолян и село Полковник Серафимово постъпил на телефон 112 и вдигнал местната полиция на крак.

Две момичета всяха паника в Смолян!

Полицаи и пожарникари в Смолян бяха вдигнати накрак, след получен сигнал за изгубени две момичета в гората. Помощта от органите на реда била потърсена снощи около 19:10 ч., когато в РУ Смолян е получено съобщение чрез спешния телефон 112.

Полицията в Смолян на крак заради две изгубени жени

Полицаи и пожарникари в Смолян бяха вдигнати на крак в петък вечерта след сигнал за изгубени две млади жени в гората в областния град. Сигналът е подаден около 19:10 ч., когато една от жените се обадила на 112 и обяснила, че заедно със своята приятелка са се изгубили в гората между с. Полковник Серафимово и областния град. Двете са били първо на празника на Смолян на връх Средногорец и решили да се приберат пеша по горския път за кв. "Устово". До смрачаване обаче не стигнали до населеното място и започнали да търсят помощ. Незабавно след получа...

Необикновена мутация! Роди се прасенце с три очи и две зурли (СНИМКА)

Прасенце с две зурли и три очи се е родило в югозападен Китай. Стопанката на прасето Ху Жусян разказва, че отначало я било страх от него, но после разбрала, че животното е много обичливо, предаде БГНЕС.

Роди се прасе с три очи и две зурли

Малкото прасенце е далеч по-малко от останалите новородени, но собственичката му го обича