22.10.2016

Още

TMZ разкри подмолните планове на Брад Пит след развода

Брад Пит е изпуснал умишлено крайния срок, в който да даде отговор на иска за развод с Анджелина Джоли. Целта е да избегне ожесточените битки в съда, които биха навредили на децата, съобщават клюкарските сайтове TMZ и “Ю Ес Уикли”, цитирани от БГНЕС.

Брад Пит и Анжелина Джоли няма да водят война – заради децата

Брад Пит е отказал да даде правен отговор на иска за развод на Анджелина Джоли, разкри таблоидът TMZ. Крайният срок е изтекъл, а актьорът не се е възползвал от правото си да отговори. Причината е, че не иска да започне правна война с бившата си половинка, защото не иска да причини психически травми на децата си. Източници, близки до изданието, разкриха, че Брад Пит иска съвместно юридически и физическо попечителство. Анджелина Джоли обаче иска единствено тя да има физическо попечителство. Актрисата е заявила, че също не иска да започне война, защото децата са приоритет. Има голяма вероятност разводът да приключи без правен дуел в съда, като и двете холивудски звезди са съгласни с този сценарий. Все още обаче продължава разследването по информацията за конфронтация между Брад Пит и 15-годишният му син Мадокс по време на полет. Актьорът ще бъде в по-силна позиция, ако се докаже, че той не е застрашил сигурността на семейството си. Анджелина Джоли и Брад Пит минаха под венчилото през 2014. Преди това те имаха дългогодишна връзка, започнала през 2005 г. след снимките на лентата „Мистър и мисис Смит“....

Брад Пит не даде отговор на иска за развод със съпругата си

Брад Пит е изпуснал умишлено крайния срок, в който да даде отговор на иска за развод с Анджелина Джоли. Целта е да избегне ожесточените битки в съда, които биха навредили на децата, съобщават клюкарските сайтове TMZ и “Ю Ес Уикли”. 52-годишният актьор няма и намерение да д

Лара и Жана - аут от "ВИП брадър"!

Жана и Лара вече са част от миналото на ВИП брадър. Двете получиха най-малка подкрепа от зрителите. За сметка на това Миглена Ангелова се оказа фаворитка.

"ВИП Брадър" разплака кака Лили за рождения й ден

Рожденият ден на Лили Вучкова беше посрещнат в къщата на "ВИП Брадър" с бурен купон. Преди това обаче Големия Брат опъна до краен предел нервите на водещата на "Милион и едно желания".

Във "ВИП брадър" става страшно! Жана на ръба на психичен срив!

Във ВИП брадър напрежението ескалира до степен на непоносимост. Всичко се завъртя около диетата, на която Жана Бергендорф бе подложена от Биг Брадър.