23.10.2016

Разкриват най-добре пазената тайна в „Откраднат живот“

Д-р Иван Генадиев ще се изправи пред лицето на смъртта

Още

Доктор Камбуров от "Откраднат живот" прочувствено: Човек се ражда, живее и умира с болка (ВИДЕО)

Много пъти съм искал да се откажа. Аз и така съм си тръгвал. Когато се почувствам непотребен, когато разбера, че не ме искат, аз не мога да остана". Това каза пред Мон Дьо актьорът Васил Банов. 

Какво се случва до края на “Откраднат живот”

Лудо преследване с полицейска кола по улиците на “Драгалевци” в нощна София - ето с такъв екшън завършиха снимките на втория сезон на “Откраднат живот”. Актьорите, които участваха в сцените, бяха Димо Алексиев, защото неговият персонаж Калин попада в гонката, Стоян Алексиев и Мария Каварджикова, които играят родителите на неговия герой.

Биляна ще забременее, а Калин и Алекс ще разберат истината скоро в „Откраднат живот“

Биляна ще забременее, а Калин и Алекс ще разберат истината скоро в „Откраднат живот“

ЦИК маха откраднатите ЕГН-та от подписките

 ЦИК ще може да заличава от електронната си система откраднатите ЕГН-та в подписките за подкрепа на политическите сили. Това стана ясно от думите на говорителя на ЦИК Камелия Нейкова. Причината е зачестилите напоследък молби от засегнати граждани, чиито данни са били ползвани без тяхно знание. Това ще става след като избирателят подаде заявление в комисията. Имената и ЕГН-та обаче ще останат в хартиения вариант на подписките, той като те трябва да послужат на Комисията за защита на личните данни (КЗЛД) като доказателство в производството. През последната седмица са постъпили 6 такива жалби, като голяма част от сигналите са за подписките на Инициативните комитети. ЦИК увеличава с 6 броя на секциите в чужбина. Така на 6 ноември зад граница ще се гласува в 307 секции в общо 71 държави. Става дума за онези секции, които ще бъдат разкрити в родните дипломатически мисии. Така Берлин и Франкфурт ще бъдат вече 2, в Мюнхен и Мадрид – по 3. Комисията ще отпечата около 200 000 разяснителни брошури, както и плакати. Освен в пощите, поделенията на НОИ и НАП, те ще се разпространяват и в областните дирекции на МВР. Медийните пакети, които ИК и партиите получават, минават през три цедки в комисията, преди парите да бъдат изплатени, стана ясно от думите на другия говорител Алексндър Андреев. От ЦИК дадоха да се разбере, че няма да има забавяне в изборния процес заради последните поправки в Изборния кодекс. Не се очаква да се повтори и драмата от преди година в зала "Арена Аремеец" в София, когато членовете на секциите бяха заключени и чакаха почти две днонощия да си предадат протоколите. Тази година протоколите от изборите в София ще се приемат на три места. 

Свършват снимките на “Откраднат живот”

С нощни екшън снимки на гонка по софийските улици екипът на “Откраднат живот” приключва работата по последния за втория сезон 39-и епизод на сериала. Това ще се случи в четвъртък, а главни действащи лица са Димо Алексиев, който е в ролята на младия доктор Генадиев, екранният му баща и актьор от Народния театър Стоян Алексиев и Мария Каварджикова,

Евгения Генадиева от „Откраднат живот” едва оживява след аборт

Съблякох се гола още при дебюта си на сцената, разкрива актрисата Мария Каварджикова