23.10.2016

Елен напусна "Фермата"

Елен Колева напусна снощи "Фермата" с голяма тъга и разочарование. Тя бе победена от Ева Димитрова с 10 на нула в първия женски дуел в реалитито по bTV. Основният конфликт във втори сезон на шоуто е противопоставянето на известни срещу непопулярни участници и именно това бе в същността на епичната битка. Една срещу друга се изправиха две силни жени, за да защитят честта на своя лагер. Малко преди началото Елен коментира: "Имах предчувствие, че Ева ще ме избере за дуелист. Единственият ми конфлик...

Още

Инфарктен дуел с много обрати, тази вечер във „Фермата“!

След като близо два месеца Ева и Галя се бориха за лидерско място във “Фермата”, днес двете ще се изправят една срещу друга на арената за дуели, за да защитят правото си да останат в шоуто. Двете ще отговарят на въпроси от Алманаха, ще се състезават за време и ще покажат сила в общо пет битки, като точките за всяка от битките бяха предварително определени от Ева.

Елен Колева си махнала нещо от тялото преди да влезе във „Фермата“, вижте какво е то

Елен Колева си е махнала две бенки по тялото дни преди да влезе във „Фермата“. Образуванията й били по рождение и растели заедно с нея, заради което тя се притеснявала да не ги закачи или нарани по невнимание, пише HotArena.

Ася се ошишка във „Фермата”, заприлича на селска мома (СНИМКИ)

Феновете на Ася Капчикова са в ужас. Плеймейтката, която доскоро се хвалеше с перфектни форми, не прилича на себе си, откакто е във „Фермата”. Тя се е ошишкала като свинче, не се побира в дрехите си, а лицето й се е подуло като поничка, пише HotArena.

Зрители топят “Фермата” и “ВИП Брадър” пред СЕМ

Седем сигнала и жалби е получил Съветът за електронни медии през първите две седмици на октомври. Два от тях са за риалити предаванията - във “Фермата” на Би Ти Ви имало много насилие и жестокост, а “ВИП Брадър” на Нова тв излъчвал неподходящи кадри. За да повиши прозрачността и да има по-силна обратна връзка със зрителите,

Истински кошмар е изживяла Деси от "Фермата", била на косъм от смъртта!

Преди десетина години манекенката Деси чува една от най-страшните диагнози – булимия. Близките й смятали, че причината за болестта е мания за перфектна визия. Затова Тричковаотказва всякаква помощ от близки и роднини и не среща тяхната подкрепа. Всъщност тя развила болестта от тежка връзка с мъж, който я съсипвал психически, пише столичен седмичник.