24.10.2016

Още

Цвети се усмихва отново, както обеща на приятелките си

Цветелина Стоянова отново се усмихва - така, както бе обещала на най-добрите си приятелки от ансамбъла по художествена гимнастика преди време. Цвети изглежда много добре само 4 месеца след тежкия инцидент. Макар лицето и очите ѝ да са скрити под козирката на шапката ѝ, чаровното излъчване на световната шампионка отново се завърна.

Руса изкусителка подкрепя Верея срещу Нефтохимик

Красива фенка на Верея бе уловена от камерите преди началото на мача с Нефтохимик. Русата красавица бе заела своето място на трибуните на „Трейс Арена“, като наблюдаваше с интерес терена. Срещата между Верея и Нефтохимик може да следите в сайта Gong.bg, по GONG PLAY, по DIEMA SPORT и по Дарик радио....

Откривателката на гробницата край Свещари: Най-много ни изненада рисунката

В гробницата с кариатидите край Свещари е погребан гетския цар Дромихед и съпругата му, дъщерята на Лизимах. Все повече дании клонят към тази теза. 35 години след откриването и 35 след като ЮНЕСКО призна свещарската гробница за световно културно наследство тя продължава да фокусира вниманието на учени от различни страни. Мария Чернева ни среща с откривателката на гробницата - Мария Чичекова и с нейния ученик проф. Тотко Стоянов.

Католическа учителка с над 200 обвинения заради секс с деца! Спала с ученички и снимала актовете  

Учителка от католическо училище се сдоби с над 200 секс обвинения, защото е спала с ученички и е снимала половите актове. Ранди Зуренко от Майлстром в щата Пенсилвания бе арестувана в четвъртък. Според полицията, 33-годишната жена сексуално е експлоатирала стотици най-малко две момичета в гимназия „Владика Макдевит” в Харисбърг между 2013 и 2016 година.

Екшън в „Столипиново”: Почерпен мъж нашамари възпитателка

Мъж нападна възпитателка от основно училище „Димчо Дебелянов”. Школото се намира в пловдивския квартал "Столипиново", съобщава "Марица", позовавайки се на свидетел на инцидента.

Учителка по математика стана хит в инстаграм

Учителка по математика стана истинска звезда в инстаграм. Оксана Невеселая е родена в Беларус, живее в Минск и работи като преподавателка по математика. След като Оксана създава свой профил в социалната мрежа "Инстаграм", тя бързо добива голяма популярност. До момента сексапилната учителка по математика има над 568 хил. последователи.