23.10.2016

Изписват майката, която изхвърли бебето си между блокове в София

  Изписват от болница 32-годишната Цветанка, която изхвърли бебето си, след като го роди. Момиченцето вече е кръстено – казва се Никол. Издаден му е и акт за раждане, пише Нова телевизия. С майката ще продължават да работят социалните, както и психолозите, тъй като жената твърди, че не е била бременна и не е раждала. Заради постъпката ѝ жители на столичния квартал „Обеля”, където тя живее, излязоха на протест срещу семейството ѝ и поискаха наказания за стореното. Съседите вече помагат за обгрижването на малката Никол и искат да продължат да го правят и занапред. Затова настояват да могат да го виждат, дори след като бъде настанено в приемно семейство.    

Още

Вагон с мигранти разтревожи пътниците от влака Видин-София

Цял вагон с мигранти разтревожи пътниците от влака Видин-София. При пристигането на композицията в столицата органите на реда отцепиха района и провериха чужденците. Оказа се, че чужденците са 21 - всичките от Афганистан и Пакистан. Пътували са редовно във влака, със закупени билети. Става въпрос за млади хора на възраст до 25 години, посочва

Хванаха 20 мигранти във влака Видин – София

Всичките са били мъже на възраст до 25 години и всичките са имали документи

Полицията отцепи жп гарата в София, лови мигранти

Спипа цял вагон бежанци, но с документи и билети

Група мигранти разтревожи чакащите пътници на гарата в София

Група мигранти, пристигнали на "Централна гара - София" с влак от Видин, разтревожи чакащите пътници тази вечер. На място имаше и засилено полицейско присъствие. Пред "Хоризонт" от СДВР обясниха, че чуждите граждани, които са предимно от Афганистан и Пакистан, идват в столицата, за да отидат в дома за настаняване на бежанци във "Военна рампа". Мигрантите, които са общо 21души, са с редовни документи, издадени от Държавната агенция за бежанците. Повечето от тях са млади мъже на възраст до 25 години.

Разбра се къде е зловещата гледка в центъра на София (СНИМКА)

Разбра се къде е зловещата гледка в центъра на София. Снимка с бесилки, закачени върху метална конструкция до кооперация се появи в социалните мрежи.

Вагон с мигранти във влака “Видин – София”

Двадесет и един млади мъже мигранти бяха задържани при полицейска операция на столичната жп гара, съобщи “Нова”. Мъжете на възраст до 25 години са пътували във влака "Видин – София". Те са тръгнали от крайдунавския град, натоварени в един от вагоните като имали билети за пътуването. Пътници от влака се оплакаха пред репортер на “Нова”, че мигрантите се къпели в тоалетните на влака и миришели ужасно. Влакът с мигрантите пристигнал на Централната жп гара в София около 17 ч. Полицаите отцепили района и проверили чуждестранните граждани. Оказало се...