28.10.2016

Борисов готов с оставка, ако Цачева не спечели от раз

На първи тур се мерели партиите, после идвали пазарлъците

Още

Цачева в Кърджали: Няма да допусна българския народ да бъде разделян и противопоставян

Никога не съм делила хората, защото за мен няма значение какви са нашите имена, религии, образование или етнос. Всички ние, гражданите на България, олицетворяваме единството на българската нация. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент на България Цецка Цачева по време на основното предизборно мероприятие на ГЕРБ в Кърджали.

Цецка Цачева в Кърджали: Никога не съм делила хората

Никога не съм делила хората по белег и признак. За мен не е имало значение етнос и религия. Всички ние олицетворяваме единството на българската нация. Това заяви пред многолюден митинг-концерт в центъра на Кърджали кандидат-президентът на ГЕРБ Цецка Цачева. Тя допълни, че иска да види България обединена и просперираща.

Цачева иска връзка образование-бизнес

Не делим хората по етнос, пол, религия увариха кандидатите на ГЕРБ в Кърджалийско Развитие на професионалното образование в България е един от приоритетите на кандидат-президента на ГЕРБ Цецка Цачева. „Хората трябва да имат добро образование, за да имат занаят. Ще насърчаваме държавните образователни институции да работят в синхрон с бизнеса, за да могат хората да си намират работа", обясни претендентът за „Дондуков 2" пред жителите на Кирково. Тя и вицеадмирал Пламен Манушев посвет...

Цецка Цачева: Всички българи са отговорни за това страната ни да върви напред

Вярвам, че съединението прави силата. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред работниците от шивашки цех в Кирково. „Всички знаем какво се случва, когато в страната ни има политическа криза. Животът спира, институциите са блокирани. Това не е добре за никого. За да го предотвратим, трябва да гласуваме с номер 17 в бюлетината“, каза Цачева, съобщи БГНЕС. Кандидатът на ГЕРБ за президент заяви, че всички български граждани са отговорни за това страната ни да върви напред. „Като президент аз ще гарантирам, че мирът ще бъде запазен. Ние с вицеадмирал Пламен Манушев няма да чертаем граници, а ще изграждаме мостове сред хората“, категорична бе Цецка Цачева. Председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов посочи, че на 6-ти ноември хората трябва да направят избор между политическа стабилност или политическа криза. „Трябва да има стабилна държава, защото инвеститорите се нуждаят от сигурност. Цецка Цачева ще бъде президент обединител. Тя ще бъде гарант за националното обединение и ще сложи край на политическото противопоставяне. Убеден съм, че спечелвайки изборите, тандемът Цачева-Манушев ще осигури спокойствие в държавата и по-висок жизнен стандарт. Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев ще работят изцяло в обществен интерес“, подчерта Цветанов. „Много е важно да направим правилен избор на 6-ти ноември, за да не се разклати държава, за да има работни места и бъдеще за децата ни. Като президент на България Цецка Цачева ще гарантира спокойствие, мир и просперитет“, заяви кандидатът на ГЕРБ за вицепрезидент Пламен Манушев. На срещата в шивашкия цех присъстваха областният координатор на ГЕРБ и зам.-председател на ПГ на ГЕРБ Цвета Караянчева и евродепутатът от ЕНП/ГЕРБ Андрей Новаков. 

Цецка Цачева в село Кьосево: Президентът олицетворява единството на нацията по Конституция и по вътрешно убеждение

Президентът трябва да олицетворява единството на нацията – не само по Конституция, но и по вътрешно убеждение. Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на село Кьосево, община Кърджали. Тя подчерта, че посоката на развитие на България и на всички региони в страната е евроатлантическото партньорство. „За ГЕРБ и правителството на Бойко Борисов приоритет е осигуряването на сигурност и стабилност за всички български граждани. Ние винаги сме близо до хората“, каза Цачева.

Цачева в Кьосево: Президентът олицетворява единството на нацията

"Президентът трябва да олицетворява единството на нацията – не само по Конституция, но и по вътрешно убеждение." Това каза кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева пред жителите на село Кьосево, община Кърджали, цитирана от пресцентъра на ГЕРБ. Тя подчерта, че посоката на развитие на България и на всички региони в страната е