26.10.2016

Малкия Канар държи Джена в окови!

Поредна драма тресе чалга средите. Бременната фолк певица Джена няма и капка спокойствие. Любимият й Наско – Малкия Канар не я оставя на мира, пише "България днес".

Още

Потопете се в атмосферата на звездната сватба на Джена и Малкия Канар (ВИДЕО)

Трейлърът от пищната сватбена церемония на певицата Джена и Атанас Стоев - Малкия Канар излезе тази вечер. Тържеството се проведе на 3 юли и събра в Пловдив цяла плеяда звезди от музикалната компания "Пайнер".

Джена лапнала половин милион от пищната сватба с Малкия Канар!

Около половин милион е събрала от сватбата си Джена, коментираха гостите на светското събитие. Чалгарката се взе с Атанас Стоев-младши, син на шефа на оркестър "Канарите". Двамата подписаха в гражданското миналия петък, а се врекоха и в църква два дни по-късно, в неделя.

Горчиво! Джена се врече на Малкия Канар

Взех си булката, хвали се Атанас Стоев

Над 300 гости аплодираха сватбата между фолк фурията Джена и Атанас Стоев - Малкия Канар (СНИМКИ)

Над 300 гости се събраха тази вечер в известен пловдивски ресторант, за да аплодират младото семейство на Атанас Стоев, който днес се врече във вярност на фолк певицата Джена. Още на входа гостите даваха тежки пликове с пари на младото семейство, а красивата младоженка получи и много бижута.

Малкия Канар води Джена на меден месец в Дубай

Фолкпевицата Джена заминава на сватбено пътешествие в Дубай. Изпълнителката и бъдещият й съпруг Атанас Стоев ще отпътуват за арабската страна в деня след сватбата си и ще останат там в продължение на 10 дни.

Пикантна тройка! Преслава и Джена изпъчиха бомби до Малкия Канар (СНИМКА 18+)

Преслава, която бе именичка на Петровден, заедно с Джена и Атанас Стоев - младши си спретна импровизирано плажно парти вчера. Звездните изпълнители на “Пайнер” се засякоха в популярно плажно заведение в Слънчев бряг и запечатаха приятните емоции от тази среща в селфи, пише signal.bg.