22.10.2016

Любопитно: Когато разделите 1 на 998 001, получавате много странно число (ВИДЕО)

Любителите на математиката посочват един странен факт – ако разделите 1 на 998 001, получават дробно число, което започва така: 0,000001002003004... и съдържа всяко следващо трицифрено число (от 000 до 999) с изключение на едно – 998, пише obekti.bg.

Още

Какво се случва, когато старото и новото се съберат (СНИМКИ)

Дейвид Ървин е художник от Торонто и е виден представител на направлението попарт. Той търси стари картини из антикварните магазини и добавя към тях...

Зеленогорски: съмнително е, когато напускаш групата 15 дни преди изборите

Твърде знаково е да напуснеш групата 15 дни преди изборите, коментира Найден Зеленогорски, след като депутатът от Реформаторския блок Станислав Иванов подаде заявление за напускане на парламентарната група на блока, пише БГНЕС. „Всеки е в правото си да решава дали да остане или не в група. За мен де факто Станислав Иванов от около година не участва активно в работата на групата, не е присъствал на нито едно заседание на ПГ и някак си не се усещаше ефективно неговото присъствие. Но това е негово лично решение, аз не мога да го виня за това, че той е преценил, че иска да остане независим народен представител”, коментира Найден Зеленогорски. Според него това по никакъв начин не нанася някаква щета на РБ, той не е член на никоя от партиите в блока. „Не бих искал да се напряга излишно ситуацията, но някак си твърде знаково е да напускаш групата 15 дни преди президентските избори и усещам някаква дълга ръка, тепърва ще поразсъждавам върху това чия е тази дълга ръка”, посочи още Зеленогорски. Той не очаква и други депутати от РБ да напуснат. 

Как изглеждаха звездите, когато нямаха стилисти?

Как изглеждаха звездите, когато нямаха стилисти?