26.10.2016

Складове изгоряха в Перник

Напълно са изгорели бившите складове на „Жилфонд“ и „Минералмаш“ в Перник. Няма пострадали. В складовете е имало дрехи, дограми и бои. Засегнатата площ е около 200 квадратни метра. Причините за инцидента се изясняват.

Още

151 000 лв. отиват при спортен комплекс „Миньор“ в Перник за ремонт

Правителството одобри промени в постановление №149/2016, с което за строително-монтажни работи за затревяване и осветление на футболни терени на стадион „Тича“ във Варна и градските стадиони в Русе и Горна Оряховица бяха отпуснати по 1 млн. лева, пише БГНЕС. В резултат на проведените обществени поръчки, 151 хил. лв. от отпуснатите средства са спестени. Днешното решение предвижда те да бъдат пренасочени за целево финансиране на проекта за обновяване и ремонт на тренировъчна зала за футбол в спортен комплекс „Миньор“ в Перник. 

"Началник на полицията" праща мръсни съобщения на учителка в Перник

Постановката се е разиграла вчера. Мъж, представил се за заместник началник на полицията в Перник се обадил по телефона на директорка на училище и заявил, че има нужда от превод на английски. Мнимият началник обяснил, че има задържан чужденец и помолил за съдействие, пише zapernik.bg.

Държавата ще отпусне 150 хил. лева за ремонт на зала за футбол в Перник

Спортното министерство ще отпусне 151 хил. лева с ДДС за ремонт на тренировъчна зала за футбол в Спортен комплекс "Миньор" в Перник, обяви Красен Кралев. "Спортната инфраструктура е изключително важна за високия жизнен стандарт на жителите на даден регион. Благодарение на премиера Бойко Борисов и на двете правителства под негово ръководство, у нас се изградиха достатъчно големи и представителни спортни зали. Имаме фантастичната "Арена Армеец", "Колодрума" в Пловдив, "Булстрад Арена"...

ММС ще финансира ремонта на залата за футбол в Перник

Министерството на младежта и спорта ще финансира със 151 000 лв. с ДДС проект за ремонт на тренировъчна зала за футбол в Спортен комплекс „Миньор“ в град Перник. Това обяви министър Красен Кралев по време на Шестнадесетата национална дискусия „ДА! На българските региони – Перник“, част от к...

Перник се хвали със старт на санирането

Санирането в Перник е факт. Днес официално бе открит първият саниран блок от общо 41 подписани договори за финансиране по програмата за енергийна ефективност. Тази новина съобщи кметицата на Перник д-р Вяра Церовска при старта на дискусията "ДА! На българските региони-ПЕРНИК", организирана от в. "Стандарт" и КРИБ. Форумът е № 16 от националната кампания "ДА! На българската икономика.