27.10.2016

105 години от рождението на Ванга: След смъртта ми ще спорите за рождената ми дата, предрече и позна пророчицата

„Дълго време ке спорите за рождената ми дата“, обяви приживе Ванга и това стана поредното нейно предсказание, което се сбъдна. Днешната дата, 3 октомври, се приема за рождена дата на пророчицата и се отбелязват 105 години от появата й на бял свят.

Още

Наследничката на Ванга шокира света със зловещо предсказание

Френското момиченце Каеде Убер, което има дарбата да разговаря с извънземни сили и да вижда бъдещето, направи зловещо предсказание.  Още преди няколко години момиченцето бе определено като единствена наследница на великата пророчица Ванга, а раждането й бе предсказано от самата петричка врачка,  съобщава novostionline.net.

Ванга с пророчество за последния американски президент

Конспирациите около здравето на Хилари Клинтън отново напомниха за думите на пророчицата от Рупите

Малко преди смъртта си Ванга предрекла: Чакайте ме, след 20 години ще се преродя

"Изпълних заръката на пророчицата Ванга! Преди да умре, тя ми поръча да направя две икони и да ги поставя в храма. Едната да изобразява молитвата на Христос в Гетсиманската градина, а другата да показва ангел господен, който съобщава на Дева Мария благата вест, че носи в утробата си Спасителя. Най-накрая ги нарисувах и иконите вече са в църквата в Рупите. Първата е на южната стена, а втората - на северната стена на църквата". Това сподели пред в. „България днес” акад. Светлин Русев 20 години след кончината на Ванга.

20 г. след смъртта Ванга събира стотици край дома си в м. Рупите

Стотици признателни хора от цялата страна, гърци и македонци пристигнаха на Рупите да отдадат почит на пророчицата Ванга по повод 20 г. от смъртта й. Край гроба й бе отслужена заупокойна молитва, а църквата "Св. Петка" посрещна миряните с две нови икони, дело на Светлин Русев, нарисувани по заръка на Ванга. Изографисва се и куполът на храма.

20 години след смъртта на баба Ванга

Очаква се хиляди да се съберат в Рупите. Хиляди души се очаква да почетат паметта на Ванга в Рупите 20 години след смъртта на пророчицата. Ванга умира на 11 август, 1996 година, но по традиция панихидата се отслужва в съботата преди смъртта й.

Почитат Ванга 20 години след смъртта й

Очаква се хиляди да се съберат в Рупите