23.10.2016

И това го има: Жена прогони крокодил с джапанка (ВИДЕО)

В Австралия жена прогони крокодил… с джапанката си. Тя се разхождала с малкото си кученце близо до водата в Националния парк „Какаду”, когато към тях се приближил соленоводен крокодил, предаде Нова Телевизия.

Още

Мъж преби жена пред очите на детето й

Камера записа момента, в който жена бе брутално атакувана от мъж, след като му направила забележка да спре да пуши. Инцидентът е станал в китайския град Лангфанг в лифт в бизнесцентър. След забележката, че в асансьора не се пуши, мъжът се нахвърля...

Жена направи забележка на мъж да не пуши в асансьора, той я преби (ВИДЕО)

Камера записа момента, в който жена бе брутално атакувана от мъж, след като му направила забележка да спре да пуши.

Вижте Мария - най-горещата жена-войник в света

Всички жени в Израел отбиват редовна военна служба и това важи дори за най-горещите красавици. Пример за това е сексапилната cа Мария Дoмарк, която изглежда точно толкова невероятно в своята униформа, колкото и по бански.

Шок: Гола жена протестира в центъра на пакистанската столица (ВИДЕО 18+)

Шокираща за невиждалите подобни неща пакистанци сцена имаше днес в столицата Исламабад и неслучайно заснетото с телефон видео стана хит в интернет.

Дяков и жена му чакат второ

Капитанът на Лудогорец Светослав Дяков и съпругата му Марияна чакат второ дете, като този път то ще бъде момиче. Марияна е в деветия месец и всеки момент може да стане майка за втори път. Двамата имат вече син Виктор, който е на пет години. До последно Марияна е пазела в тайна бременността. Тя спря да ходи на мачове на Лудогорец. Заради състоянието й напоследък и самият Дяков бил доста напрегнат. "И двамата очакват с нетърпение радостното събитие", коментират близки до двойката пред "7 дни спорт"....

Напаст: Пенсионери защитиха опипана от бежанец жена в Мюнхен, цяла тълпа им се нахвърли (ШОКИРАЩО ВИДЕО)

Двама пенсионери, които се опитали да защитят млада жена, притеснявана от мигрант, бяха атакувани в Германия от група негови сънародници, вижда се от шокиращо видео, качено в интернет.