24.10.2016

Аварии оставят без вода три района в Пловдив

Три района в града остават без вода днес, съобщават от ВиК – Пловдив. Авариите са на ул. "Менделеев" №5, ул. "Преслав" и ул. "Генерал Кутузов" №15. Част от Стария град също ще остане без вода. Очаква се ремонтите да приключат в следобедните часове. Нарушено ще е водоподаването и в асеновградския квартал „Горни Воден“. Аварии днес има също в асеновградското село Златовръх, първомайските Брягово и Чешнигирово и хисарското село Михилци....

Още

Дюнерджийница в Пловдив – сцена на свада с пийнали роми

Полицаи потушили напрежението между тях и персонала

Над 320 деца от Пловдивска област участват в Детско полицейско управление

Стартира вторият етап на националната инициатива “Детско полицейско управление”, чийто официален старт бе даден през май. В Пловдив и региона превантивната полицейска програма обхваща 322-ма ученици от 3-ти и 5-ти клас на 14 учебни заведения. В обучителния процес с помощта на инспектори от Териториална полиция децата ще се запознаят с професията, дейността и задълженията на полицейския служител, оказване на долекарска помощ и възможностите за детска полицейска лична защита. Особено внимание ще бъде обърнато на безопасността на движението по път...

Див екшън! Проститутки и сутеньори се млатиха в Пловдив (СНИМКА)

За пловдивчани присъствието на жриците на любовта на едноименната алея срещу Централна гара доскоро беше практика. Откакто е осветена обаче, те са се преместили към подлеза на Гарата. Хората свикнаха и с търкалящите се сутрин презервативи навсякъде из околността, и с нелицеприятните гледки, съпътстващи „работата” на проститутките, предаде TrafficNews.bg.

Задигнаха дарения от храм в Пловдив

Обир в църковен храм в Пловдив. Задигнати са парите от касите за дарения в църквата "Св.св Кирил и Методий". Вчера сутринта жената, която продава свещи, е видяла разбитата външна врата на сградата и разхвърляни по пода празни кутии за дарения. Веднага е подала сигнал в полицията, откъдето са направили оглед и са образували досъдебно производство.

Мегаскандал в в пловдивски университет: Британски студенти скочиха срещу корупция и "неприлични" предложения

Британски студенти обвиниха Медицинския университет в Пловдив в корупция, дискриминация и други порочни практики. В остро писмо, изпратено до ректора, неговите заместници и други ключови звена във вуза, се предупреждава, че сигналът ще бъде постван в социалните мрежи, ще бъде предоставен на Би Би Си и с данните в него ще бъдат запознати посолствата на Великобритания и Германия.

Опашки за последни лихвоточки в община Пловдив

Документи за последни лихвоточки се събират в пловдивската община. Срокът е 30 ноември. В двора на градската управа, където е седалището на комисията по жилищно-спестовни влогове, се вият опашки. Мнозина от чакащите са обезверени и се съмняват, че ще доживеят да си получат парите. "Вноската ми е от 1968 г. Бях картотекирана първа група.